Kaputaş plajı sığ mı?

İçindekiler:

  1. Kaputaş plajı sığ mı?
  2. Kaputas plaji hangi ilçede?
  3. Kaputaş Plajı kaç merdiven?
  4. Kaputaş Plajı kaç basamak?
  5. Fethiye Kaputaş Plajı nasıl gidilir?
  6. Mavi Magaraya nasil gidilir?

Kaputaş plajı sığ mı?

Kaputaş Plajı Sarp kayalıklarla ve ormanla çevrili son derece dar bir vadinin koyla birleştiği noktada yer almaktadır. Yer altından akan su sayesinde hep soğuk denizi vardır. Deniz ve sahil kesimi ince kum ve küçük çakıl taşlardan oluşur. ... Denizi de fazla sığ değildir.

Kaputas plaji hangi ilçede?

Turkuaz denizi, kum ve çakıldan oluşan kumsalı ile sizleri kendine aşık edecek Kaputaş Plajı, Antalya'nın Kaş ilçesinde yer almaktadır. Kalkan'a 7 km uzaklıkta, Kaş'a ise 20 km uzaklıkta bulunan Kaputaş Plajı, turkuaz rengi denizi ve berraklığıyla sizleri büyüleyecek.

Kaputaş Plajı kaç merdiven?

Yer altından akmakta olan suyun deniz kıyısında kumlar arasından süzülmesi sonucu suyu genel olarak serin ve turkuaz rengindedir. Karayolundan 187 basamak inilerek plaja ulaşılır.

Kaputaş Plajı kaç basamak?

Kaputaş Plajı, Kaş ile Kalkan arasındaki sahil yolu üzerinde bulunan kanyon ağzı plajı. Yer altından akmakta olan suyun deniz kıyısında kumlar arasından süzülmesi sonucu suyu genel olarak serin ve turkuaz rengindedir. Karayolundan 187 basamak inilerek plaja ulaşılır.

Fethiye Kaputaş Plajı nasıl gidilir?

Ulaşım: Kaş ve Kalkan arasında bulunan plaja özel araçla gelmek isteyenlere; Kaş merkezden 20 dakika, kalkan merkezden 10 dakika, Fethiye'den 1 saat, Antalya merkezden ise 3 saatlik bir yolculuk sonucunda buraya ulaşabileceklerini söyleyebiliriz.

Mavi Magaraya nasil gidilir?

Mavi Mağaraya gitmenin tek yolu deniz ulaşımıdır. Mavi Mağara özellikle tekne turu ile gidilebilmesi gereken bir yerdir. Ölüdeniz de kiraladığınız tekneler ile gidebilirsiniz. Ölüdeniz Tekne Turlarının ilk durağı Mavi Mağaradır.