Akik taşı nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Akik taşı nasıl temizlenir?
  2. Doğal taş bileklik nasıl temizlenir?
  3. Doğal taşlar neden faydalıdır?
  4. Pembe Kuvars aşkı çeker mi?

Akik taşı nasıl temizlenir?

İlk temizleme yöntemi çoğu kişinin de bildiği gibi akan su ile temizleme yöntemidir. Taş akan suyun altında tutularak 1 saat sonra kurulanmaktadır. Diğer temizleme için kullanılan yöntem ise güneş ışığı yöntemidir.

Doğal taş bileklik nasıl temizlenir?

Kolay parçalanabilir taşlar ve onların dışında kalan hızla erimeyen taşlar, suyla temizlemeye uygundur. Akan suyun altına tutarak, deniz suyuna ya da tuzlu suya batırarak bu taşları temizleyebilir, hatta su içerisinde bekleterek daha da temiz olmalarını sağlayabilirsiniz.

Doğal taşlar neden faydalıdır?

Negatifliği atmanıza yardımcı olur. Kaygı azaltıcıdır, kadın/erkek kutuplaşmasını dengeler ve ilikleri kuvvetlendirir. Kontrol ve denge unsuru bir taş olan Oniks, bağımlılıklardan kurtulmaya da yardım eder. Değerli bir taştır ve kişinin konsantrasyonunu sağladığı gibi nazara karşı da kullanılır.

Pembe Kuvars aşkı çeker mi?

Yatak odanızda size özel bir köşeye koyacağınız, özellikle pembe bir kuvars taşı aşkı size getirir. Kıskançlık ve kin gibi negatif etkileri dağıtır. Kalbe yakın taşıyacağınız pembe kuvars sevginizi attırır, olumlu düşünmenizi sağlar.