Ela Özilhan kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Ela Özilhan kaç yaşında?
  2. Yasemin Ergene doktorlarda kac yasindaydi?
  3. Mucize doktor Yeni Oyuncu ela kim?
  4. Yasemin Özilhan ne mezunu?
  5. Yasemin Ergene nin boyu kaç?
  6. Yasemin Ergene kimin kizi?
  7. Yasemin Özilhan mucize doktor konuk oyuncu mu?
  8. Izzet Özilhan ne mezunu?

Ela Özilhan kaç yaşında?

8 yaşında (2013) Ela Özilhan/Yaş

Yasemin Ergene doktorlarda kac yasindaydi?

2006-2010 yılları arasında yayınlanan Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakterine hayat veren Yasemin Özilhan Ergene, yılında Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya geldi.

Mucize doktor Yeni Oyuncu ela kim?

Yasemin Ergene Özilhan, daha önce Doktorlar dizisinde canlandırdığı Dr. Ela karakteri ile Mucize Doktor'un yeni bölümünde yer alacak.

Yasemin Özilhan ne mezunu?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yasemin Özilhan/Üniversite Yasemin Özilhan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu. 2008 yılında oyunculuk kariyerini bırakan Özilhan, 16 Temmuz 2011 tarihinde Anadolu Grubu'nun sahibi Tuncay Özilhan'ın oğlu İzzet Özilhan ile evlendi. Çiftin Emine ve Ela isminde iki kız çocukları var.

Yasemin Ergene nin boyu kaç?

1,74 m Yasemin Özilhan/Boy

Yasemin Ergene kimin kizi?

Kemal Ergene Dilek Ergene Yasemin Özilhan/Ebeveynleri

Yasemin Özilhan mucize doktor konuk oyuncu mu?

Şimdiden 2019'un en çok izlenen dizisi* olarak kayıtlara geçen, izleyicinin kalbinde taht kuran FOX'un dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Yasemin Özilhan, 12 Aralık Perşembe günü yayınlanacak 14. bölümde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Izzet Özilhan ne mezunu?

'te Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. "Aşk Oyunu" dizisinde "Ekin Serbest Teksoy" ve "Doktorlar" dizinde "Ela Altındağ" karakteri ile tanınmıştır.