Enerjisa depozito ne kadar?

İçindekiler:

  1. Enerjisa depozito ne kadar?
  2. Elektrik iade bedeli ne kadar?
  3. Enerjisa güvence bedeli 2020 ne kadar?
  4. Elektrik Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?
  5. Başkent Enerjisa güvence bedeli ne kadar?
  6. Elektrik sayacı neden değişir?
  7. Boğaziçi Elektrik güvence bedeli ne kadar?

Enerjisa depozito ne kadar?

Güvence bedeli, sözleşme gücü üzerinden hesaplanan bir değerdir ve kW başına olarak 2021 yılı için meskenlerde 33 TL/kW, ticarethane ve sanayi için 93,7 TL/kW olarak belirlenmiştir.

Elektrik iade bedeli ne kadar?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güvence bedelini yıllık olarak güncellemektedir. Bu bedel tüm görevli elektrik şirketleri tarafından uygulanmaktadır. EPDK'nın 2021 yılı için belirlemiş olduğu 1 kW başına elektrik güvence bedeli mesken için 37,6 TL, ticarethane için ise 106,9 TL'dir.

Enerjisa güvence bedeli 2020 ne kadar?

*Güvence bedeli, mesken aboneleri için, en az 5 kW sözleşme gücü üzerinden hesaplanır; böylece ödenmesi gereken güvence bedeli en az 165 TL olur.

Elektrik Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?

Önceki güvence bedelinin iadesi Elektrik şirketi, güvence bedelini abonelik iptalinden sonraki 5 gün içerisinde nakit olarak ya da hesabınıza havale yoluyla iade eder.

Başkent Enerjisa güvence bedeli ne kadar?

Enerjisa Başkent Elektrik Abonelik Ücreti 2021
Abone Grubu (Sözleşme Gücü)Damga VergisiGüvence Bedeli
Mesken (5 kW)1,56 TL165 TL
Mesken (6 kW)1,88 TL198 TL
Mesken (9 kW)8 TL843,3 TL

Elektrik sayacı neden değişir?

10 yıllık damga süresi dolan sayaçlar damga ayar işlemleri için sökülerek yerine geçici olarak aynı özelliklerde başka bir elektrik sayacı takılır. Ayarlanma ve tamiri mümkün olmayan sayaçlar yenileriyle değiştirilir.

Boğaziçi Elektrik güvence bedeli ne kadar?

Elektrik abonelik bedeli Güvence bedeli, sözleşme gücü üzerinden hesaplanan bir değerdir ve kW başına olarak 2021 yılı için meskenlerde 33 TL/kW, ticarethane ve sanayi için 93,7 TL/kW olarak belirlenmiştir.