Cyclo Progynova kullanmaya ne zaman başlanmalı?

İçindekiler:

  1. Cyclo Progynova kullanmaya ne zaman başlanmalı?
  2. Cyclo Progynova adet söktürür mü?
  3. Adet söktürücü ilaç bittikten kaç gün sonra adet olunur?
  4. Cyclo progynova aç mı tok mu?
  5. Cyclo progynova zararları nelerdir?
  6. Aç karnına ilaç içtikten sonra ne zaman yemek yenir?

Cyclo Progynova kullanmaya ne zaman başlanmalı?

Yeni bir kutu CYCLO-PROGYNOVA'ya 7 günlük tabletsiz dönemi takiben, bir önceki hafta başlanan gün başlanmalıdır. Hastanın tableti günün hangi saatinde aldığı önemli değildir, ancak bir kez belirli bir zaman seçildikten sonra her gün aynı saatte alınmalıdır. unutulursa düzensiz kanama görülebilir.

Cyclo Progynova adet söktürür mü?

Cyclo-Progynova'da bulunan östrojen ve progesteron hormonları, adet döngüsünün meydana gelmesini sağlayan hormonlardır. Bu sayede adet düzensizliği gibi durumlarda adet söktürücü amacıyla kullanılabilir.

Adet söktürücü ilaç bittikten kaç gün sonra adet olunur?

Genellikle ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra kanama başlar. İlacı bıraktıktan sonraki ilk adet normalden biraz daha ağrılı olabilir ve kanama değişikliği görülebilir.

Cyclo progynova aç mı tok mu?

CYCLO-PROGYNOVA tabletler bütün halde su ile yutulmalıdır. Tercihen günün aynı saatinde alınız. yoktur. 65 yaş ve üzerindeki kadınlar için “CYCLO-PROGYNOVA'yı aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZ” bölümüne bakınız.

Cyclo progynova zararları nelerdir?

Kullanmanız gerekenden daha fazla CYCLO-PROGYNOVA kullandıysanız: Aşırı doz bulantı, kusma ve düzensiz kanamaya neden olabilir. Hiçbir özel tedavi gerekli değildir, ancak endişelenirseniz doktorunuza danışmalısınız.

Aç karnına ilaç içtikten sonra ne zaman yemek yenir?

''İLAÇLAR, GREYFURT, SODA, KOLA GİBİ İÇECEKLERLE İÇİLMEMELİ" Bu nedenle bu ilaçların alımı sırasında bu tür yiyecekleri yememek gerekir. En ideal kullanım, ilaçları aç karnına yemeklerden 1 saat önce veya 2 saat sonra almaktır. Tok karnına alınması gereken bir ilacı aç karnına alırsak midede tahrişe neden olabilir.