On numara nasıl kazanabilirim?

İçindekiler:

  1. On numara nasıl kazanabilirim?
  2. 5 artı 1 nasıl oynanır?
  3. 10 numarada en az kaç bilmek gerekir?
  4. On numarada büyük ikramiye ne kadar?
  5. Şans Topu kaç rakamlı?
  6. Şans Topu ücreti ne kadar?
  7. Sayısal Loto kaç ihtimal var?

On numara nasıl kazanabilirim?

On Numara haftada 2 gün çekilir: Pazartesi ve Cuma günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 80 numara içinden 22 numara çekilir. Oynadığın her kolon için çekilişte çıkan numaralardan 10, 9, 8, 7, 6 numara doğru tahmin edersen veya hiçbir numarayı tahmin edemezsen ikramiye kazanırsın.

5 artı 1 nasıl oynanır?

Oyunun Özellikleri İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir. Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur.

10 numarada en az kaç bilmek gerekir?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

On numarada büyük ikramiye ne kadar?

Zengin olma hayali kuranların kuponları doldurarak beklediği On Numara sonuçları açıkladı. Çekiliş sonucuna göre 435 bin lira tutarındaki büyük ikramiye devretti.

Şans Topu kaç rakamlı?

Şans Topu oyununun yenilenen sisteminde 34 rakam arasından 5 ve 14 rakam arasından ise 1 rakam belirlenerek oynanıyor.

Şans Topu ücreti ne kadar?

Tek kolon ücreti 2 TL'dir. Sen Seç! Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin.

Sayısal Loto kaç ihtimal var?

Türkiye'de özelleştirilen loto, “Çılgın sayısal loto“ adını alıp 1-90 sayı arasından 6'yı tutturma kuralını getirdi ve kazanma ihtimali 622 milyonda bir oldu.