Martı Scooter kime ait?

İçindekiler:

  1. Martı Scooter kime ait?
  2. Martı kaç km gider?
  3. Elektrikli scooter kaç km gider?
  4. Martı yokuş çıkar mı?
  5. Martı hangi ilçelerde?
  6. Izmir elektrikli scooter nasıl kiralanır?
  7. Martı nedir TDK?

Martı Scooter kime ait?

Martı, Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Ordu ve Gaziantep'te hizmet veren scooter paylaşım sistemi. Faaliyetlerine 2019 yılında başlayan ve ilk başta sadece İstanbul'da hizmet veren sistem, Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunulmuştur.

Martı kaç km gider?

Tüm dünyada yapılan sürüşlerde ortalama elektrikli scooter kullanım yaşı 32'dir. Dünya çapındaki mikromobilite araçları ortalama 25 km/sa hıza çıkabiliyorken Martı elektrikli scooterlarının hızını güvenlik açısından 18 km/sa ile limitlemiştir. Martı'nın belirlediği hız limiti maraton koşucusu hızının dahi altındadır.

Elektrikli scooter kaç km gider?

Kısa ve orta mesafeli ulaşımda eğlenceli bir kullanım konforu sunan elektrikli scooterler yaş grubu,kullanıcı ağırlığı ve modellerine göre 25 km'e kadar hız yapabilme özelliğine sahiptir.

Martı yokuş çıkar mı?

Yokuş performansı teknik olarak belli. Fakat biraz da size bağlı. Kilonuz düşükse ve doğru bir duruşa sahipseniz 10 derece eğimli yokuşları çıkabilirsiniz.

Martı hangi ilçelerde?

Elektrikli bir araç modeli olan Martılar, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Özel bir teknik ekip ile yavaş yavaş Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılan bu sistem şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde bulunmakta.

Izmir elektrikli scooter nasıl kiralanır?

MARTI SCOOTER NASIL KİRALANIR? Martıyı kullanmak için; iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda olan mobil uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Harita üzerinden size yakın olan Martı'yı bularak başla seçeneğine tıkladıktan sonra scooter üzerinde bulunan kodu akıllı telefonunuza okutunuz.

Martı nedir TDK?

Martı (i. ) i. ( < İtal. martinello ) Martıgiller familyasından, güvercinden daha iri, perde ayaklı ve çoğu beyaz renkli, eti yenmez, yüzücü deniz kuşlarının ortak adı.