Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filmi nerede çevrildi?

İçindekiler:

  1. Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filmi nerede çevrildi?
  2. Ince Hasan filmi nerede çekildi?
  3. Hatay Reyhanlı Harran köyünde hangi filmler çekildi?
  4. Fasolar ne demek?
  5. Keriz nerede?
  6. Kemal Sunal'ın ilk filmi nerede çekildi?
  7. Yedi Bela Hüsnü ne zaman çekildi?

Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filmi nerede çevrildi?

KİBAR FEYZO KONUSU Feyzo borcunu ödemek için kente gidip çalışmaya başlar. Kentten her dönüşünde köylülere artık şehirlerde ağalık düzeninin olmadığını, başlık parasının kalktığını anlatarak ağaya karşı cephe oluşturur. Filmin çekimleri Hatay - Reyhanlı'nın Harran köyünde yapılmıştır.

Ince Hasan filmi nerede çekildi?

Yıllardır adeta film platosu olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı eski adıyla Harran, şimdiki ismiyle Kavalcık Köyü, Kibar Feyzo, Adak, Ezo Gelin, Kaçak, Asi, Kasaba gibi birçok film ve diziye ev sahipliği yaptı.

Hatay Reyhanlı Harran köyünde hangi filmler çekildi?

Türk sinemasının Kibar Feyzo, Adak, Ezo Gelin, Kaçak, Asi, Kasaba ve Sultan Gelin gibi birçok film ve dizisinin çekildiği yeni adıyla Kavalcık eski ismiyle Harran Mahallesi'ndeki Fatih Aliye Müderris Konağı'nın restore edilerek sinema müzesi haline getirilebilmesi için Hatay Valiliği proje çalışmasını tamamladı.

Fasolar ne demek?

Terzinin belli bir modele göre kumaşa biçim vermesi işi, kesim. 2. Sipâriş üzerine belli bir modele göre yapılan seri îmâlât: “Fason çalışıyoruz.” “Îtinâlı dikilmemiş, fason işi.”

Keriz nerede?

Yeşilçam sinemasının unutulmazları arasına giren 'Keriz' filminin çekimleri Aksaray'ın merkeze bağlı Gücünkaya köyünde gerçekleştirildi. 1985 yılında çekilen ve başrollerini Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın oynadığı, yönetmenliğini Kartal Tibet'in, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Halit Akçatepe, Müge ...

Kemal Sunal'ın ilk filmi nerede çekildi?

Kemal Sunal'ın canlandırdığı Sakar Şakir, 1977 yılında Yeşilköy'de çekildi. Kemal Sunal'ın Meral Zeren ile başrollerini paylaştığı Salako filmi Çatalca'da çekildi.

Yedi Bela Hüsnü ne zaman çekildi?

Yedi Bela Hüsnü
YönetmenNatuk Baytan
CinsiSinema filmi
TürüGüldürü
RenkRenkli
Yapım yılı1982
8 satır daha