Göz aydınlatıcı nasıl kullanilir?

İçindekiler:

  1. Göz aydınlatıcı nasıl kullanilir?
  2. Sıvı aydınlatıcı nasıl kullanılır?
  3. Maybelline likit aydınlatıcı nasıl kullanılır?
  4. Likit Highlighter ne demek?

Göz aydınlatıcı nasıl kullanilir?

Fırçaya bir miktar aydınlatıcı ürün alınır ve göz altlarına hafifçe dağıtılarak uygulanır. Bu uygulamayı yapmadan önce gözaltlarını bir kapatıcı ile kapatmakta fayda olacaktır. Böylece daha kusursuz bir görünüm ortaya çıkar.

Sıvı aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Sıvı aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinin üzerine, kaş üstüne, çene bölgesine, kaş altına, burun üzerine, göz pınarlarına ve alın kısmına uygulayabilirsiniz. Makyaj süngeri veya parmaklarla hafifçe dağıtılarak uygulanmalıdır. Ürünü az miktarda kullanmaya da dikkat etmek gerekir.

Maybelline likit aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Cildinde aydınlatmak istediğin bölgelere uygula. 2. Parmaklarınla, ya da bir fırça veya sünger yardımıyla dağıt, cildinle bütünleştir. Master Strobing Liquid, daha aydınlık bir cilt görünümü için fondöten ile karıştırılabilir, ya da daha belirgin yüz hatları için tek başına uygulanabilir.

Likit Highlighter ne demek?

Likit Highlighter: Çok küçük bir damlayla bile ciltte ışıltılı ve ıslak bir görüntü sağlayan likit highlighterı özellikle özel günlerde ve gece makyajlarınızda tercih edebilirsiniz. Likit highlighterı parmaklarınızla cildinize sürebilirsiniz.