Hayri Gözlükgiller doktor kimdir?

İçindekiler:

  1. Hayri Gözlükgiller doktor kimdir?
  2. Hayri Gözlükgiller hangi hastanede çalışıyor?
  3. Hayrix ne için kullanılır?
  4. Nurokan ne işe yarar?
  5. Multivitamin aç karnına alınır mı?

Hayri Gözlükgiller doktor kimdir?

Hayri Gözlükgiller, tarihinde Kayseri'de doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. ... Daha sonra da İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD.nda uzmanlık eğitimini tamamlayıp Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzman doktoru olmuştur.

Hayri Gözlükgiller hangi hastanede çalışıyor?

Hayri Gözlükgiller, sırası ile Niğde Hacettepe Hastanesi, Nevşehir Yimpaş Çağrı Hastanesi, Kayseri – İncesu Devlet Hastanesi, Kayseri Doğum Evi, Özel Güngören Hastanesi, Medicalpark Bahçelievler Hastanesinde görev yapmıştı. Uzm. Dr.

Hayrix ne için kullanılır?

Hayriks içeriğinde Hibiscus olan ilk multivitamindir. Hayriks hastalıkların tedavisinde kullanılan bir ilaç değildir. Takviye edici gıdadır.

Nurokan ne işe yarar?

Cevap: Merhaba, içerisinde kekik ekstraktı, nane ekstraktı ve C vitamini olduğundan dolayı; mideyi rahatlatabilir, gece rahat bir uyku sağlayabilir ve öksürük şikayetlerinde kullanılabilir.

Multivitamin aç karnına alınır mı?

Sabah ya da akşam içilebilir ama mutlaka tok karnına almak doğrusudur. Dünya Sağlık Örgütü'ne göre Avrupa'da kadınların yüzde 75'i multivitamin kullanıyor. Takviyeleri belirli aralıklarla kullanmanız lazım. 1- Günde beş taneden fazla farklı besin takviyesi kullanmayın.