Baylan Su Sayacı pil bitik ne demek?

İçindekiler:

  1. Baylan Su Sayacı pil bitik ne demek?
  2. Su sayacının pili bitti ne yapmalıyım?
  3. Baylan Su Sayaçları kime ait?
  4. Baylan Su Sayaçları kimin?
  5. Doğalgaz saatinde pil son ne demek?
  6. Kartlı su sayacı nasıl çalışır?
  7. Dogalgaz saati neden ses yapar?

Baylan Su Sayacı pil bitik ne demek?

Pil Bitik Uyarısı : Sayacın işlem yapamayacak kadar pilinin zayıflaması durumunda sayaç pil bitik uyarısı verir ve vanasını kapatır. Ekranda gösterilen bilgilerin içinde "pil bitik" yazısı görünmeye başlar. Pillerin değiştirilmesiyle bu uyarıdan çıkılır.

Su sayacının pili bitti ne yapmalıyım?

Pil değişimi yapmak için Kredi Satış Birimine başvurunuz. Sayaç içerisindeki pilin tamamen bitmesi durumunda ekranda PIL SON mesajı görülür. Bu durumda sayaç vanası işlevini yerine getiremez. Pil değişimi yapmak için Alo 185'i arayınız.

Baylan Su Sayaçları kime ait?

Yüzde yüz Türk patentli, Yüzde yüz Türk sermayesinin ürünü olan BAYLAN, dünya'nın çeşitli saha koşullarında kendini ispat etmiş, güvenilir ve son teknoloji elektronik su sayacı üretimi yapmaktadır.

Baylan Su Sayaçları kimin?

1955 yılında Merhum Osman Baylan tarafından su sayaçları tamir ve bakım atölyesi olarak kurulan, su sayacı üretimine başlamadan önce babadan oğula devreden, tamir ve ayar işleri ile uğraşan İbrahim ve M.Akif BAYLAN kardeşler, uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve birikimler sonucu 1992 yılında BAYLAN Su Sayaçları'nın ...

Doğalgaz saatinde pil son ne demek?

Aynı zamanda sayacın pil seviyesi, ekran üzerindeki ikon yardımı ile takip edilebilir. Pil Son : Sayacın pilleri 2. kritik seviyede. Sayaç vanasını kapatmış ve pil değişimini beklemektedir.

Kartlı su sayacı nasıl çalışır?

Abone kartını sayacın ön kısmındaki cep bölümüne koyar ve sayaç ekranında bulunan büyük butona basılır. Butona basıldıktan sonra sayaç ekranında kredi yüklendi mesaji çıkar ve sayaç vanasını açar.

Dogalgaz saati neden ses yapar?

Doğalgaz sayacının iç parçalarının daha kolay çalışmasını sağlayan yağın kuruması gibi sebeplerle sayaç çalışırken ses gelebilir. Böyle bir durum dikkatinizi çektiyse doğalgaz dağıtım şirketi yetkililerine haber vermeniz yerinde olacaktır.