Halıdaki kurumuş çay lekesi nasıl çıkar uzmantv?

İçindekiler:

  1. Halıdaki kurumuş çay lekesi nasıl çıkar uzmantv?
  2. Kolonya çay lekesini çıkarır mı?
  3. Beyazlarda leke nasıl çıkar?
  4. Halıdan çay lekesi nasıl çıkar Ekşi?

Halıdaki kurumuş çay lekesi nasıl çıkar uzmantv?

Halıya dökülen çay lekeleri için de etkili olmaktadır. Çay lekesini gidermek için bir kap içinde bir fincan sirke, biraz sıcak su ve bulaşık deterjanı karışımı hazırlayın. Dilerseniz çamaşır deterjanı da tercih edebilirsiniz. Bu karışımı lekeli alana dökün ve temiz bir havlu ile halıyı temizleyin.

Kolonya çay lekesini çıkarır mı?

Halıdaki çay lekesinin bulunduğu bölgeye limon kolonyası dökün ve yaklaşık 5 dk kadar bekleyin. Daha sonra temiz bir bez yardımı ile silin. Çay lekesinin halıdan çıktığını göreceksiniz.

Beyazlarda leke nasıl çıkar?

Beyaz gömlek çok sık lekelenen kıyafetlerden biri ve üzerindeki lekeleri çıkarmak oldukça zor. Doğrudan lekeli alana bir çorba kaşığı karbonat dökün. Ardından bir limonu ikiye bölün ve kesin tarafı lekenin üzerine sürün. Yaklaşık 15 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Halıdan çay lekesi nasıl çıkar Ekşi?

pamuklu ve beyaz kumaşlarda su katılmamış çamaşır suyuna batıracağınız bir parça bezle, lekeli yeri bastırmadan silerseniz leke kolaylıkla çıkacaktır. çay lekesi: çay lekelerini, üzerine anında kaynamış sıcak su dökerek çıkarabilirsiniz. ayrıca limon kolonyası da çay lekesini çıkarmakta etkilidir.