Dünyanın en pahalı tişörtü kaç TL?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en pahalı tişörtü kaç TL?
  2. KAFT kimin ürünü?
  3. KAFT nasıl bir marka?
  4. KAFT yerli mi?
  5. Dünyadaki en pahalı ev ne kadar?

Dünyanın en pahalı tişörtü kaç TL?

Bu Hermès Croc tişörtü gardırobunuza katmak için 165 bin lirayı gözden çıkarmanız gerek. Lüksün sınırı yok. Fransa'nın bol sıfırlı etiketleriyle ünlü markası Hermès'in 2013 ilkbahar / yaz koleksiyonun bir parçası olarak piyasaya sürdüğü timsah derisi tişört tam da bunun kanıtı.

KAFT kimin ürünü?

Kaft, farklı ve sanatsal bir iş çıkarmak için yola çıkan 3 arkadaşın (Özgür Zeytinci, Ali Emre Arpacı, Onur Dokuzkardeşler) 2 yıllık bir çalışmanın ardından hayata geçirdiği bir marka. 2009 Ağustos'unda Kaft.co altında açılan girişim, yaratıcı, özgün ve anlamlı tasarımlarını Kaft.com altında satışa sunarak büyümeye ...

KAFT nasıl bir marka?

KAFT; içinde bir fikir olan, özenerek hazırlanmış, yaratıcı ürünlere sahip bir tasarım markasıdır. Sıradanlıktan hoşlanmayan, estetik kaygısı olan, popüler kültürden uzak ve sanatsever bir kitleye hitap eder.

KAFT yerli mi?

Türkiye'nin yeni tişört markası KAFT.

Dünyadaki en pahalı ev ne kadar?

Dünyanın en pahalı evi, aynı zamanda en ilginçlerinden olan Antilia Kulesi. Hindistan, Bombay'da yer alan bu evin sahibi Hintli işadamı Mukesh Ambani. İçeride kendisi ve ailesi yaşıyor. Evin değeri 1 milyar dolar.