Memur emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

İçindekiler:

  1. Memur emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
  2. Memur hangi durumlarda emekli ikramiyesi alamaz?
  3. 31 yıllık devlet memuru emekli ikramiyesi ne kadar?
  4. Emekli olmadan emekli ikramiyesi alınır mı?
  5. Emeklilerin Bayram ikramiyesi ne kadar?

Memur emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

SSK emeklileri, ikramiyelerini 13-14 Temmuz tarihleri arasında alacak. Emekli Sandığı kapsamındaki kişilerin ise temmuz ayı farkı ile temmuz aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleri 15 Temmuz'da birlikte ödenecek.

Memur hangi durumlarda emekli ikramiyesi alamaz?

Normal emeklilik için 25 yıl hizmet süresi ve 55 yaş, yaştan emeklilik için 15 yıl hizmet süresi ve 61 yaş şartlarına tabisiniz. ... Ancak bu durumda emekli aylığınız birleştirilmiş hizmet süreleriniz üzerinden bağlanacağından ve görevden çıkarılmış olduğunuzdan, emekli ikramiyesi ödenmez.

31 yıllık devlet memuru emekli ikramiyesi ne kadar?

31 yıl hizmeti olanlar için 123.306 TL, 32 yıl hizmeti olanlar için 131.261 TL, 32 – 40 yıl hizmeti olanlar için ise 127.2.104 TL.

Emekli olmadan emekli ikramiyesi alınır mı?

Yalnızca devlet memuru olarak hizmeti bulunanlar, başka bir deyişle sigortalı ve bağ-kurlu hizmetleri bulunmaksızın tüm çalışma hayatı devlet memurluğunda geçenler, emekliliklerinde herhangi bir şarta bağlı olmaksızın emeklilik ikramiye tutarlarını alabileceklerdir.

Emeklilerin Bayram ikramiyesi ne kadar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medyadan paylaştığı mesajda, “Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilerimize 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek” dedi. Emeklilere bayram ikramiyesi tutarı 1100 TL olacak.