Işyeri sigortalı hizmet listesi dökümü nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Işyeri sigortalı hizmet listesi dökümü nasıl alınır?
  2. Onaylı SGK Hizmet Dökümü nereden alınır?
  3. Sigortalı hizmet listesi için ne demek?
  4. Barkodlu SGK dökümü nereden alınır?
  5. Sigortalı hizmet listesi gün nedir?
  6. Sigortalı hizmet listesi nasıl alınır?

Işyeri sigortalı hizmet listesi dökümü nasıl alınır?

SGK hizmet dökümünü kolayca alabilmek için e-devlet sistemine ait olan turkiye.gov.tr internet sitesine girmeniz gerekir. Anasayfadaki giriş yap butonuna tıkladıktan sonra size en uygun giriş seçeneğini kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Onaylı SGK Hizmet Dökümü nereden alınır?

4A, 4B ve 4C hizmet dökümü için yapılması gerekenleri sizler için derledik... SGK onaylı sigorta hizmet dökümünü E-devlet sistemi üzerinden alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altında bulunan tüm vatandaşlarımızın temin edebildikleri bir belgedir.

Sigortalı hizmet listesi için ne demek?

Sigortalıların, prim ve sigorta bilgilerinin yer aldığı belgeye SGK hizmet dökümü denir. Hizmet dökümünde sigortalı gün sayısı, çalışılan şirket bilgileri ve sigortanın hangi aylarda ödendiği bilgileri de görülebilir. ... SGK hizmet dökümü, e-Devlet uygulamasından alınır.

Barkodlu SGK dökümü nereden alınır?

Kredinizi kullanmak için son bir adım kaldı!
  1. e-Devlet şifrenizi kullanarak veya ING İnternet Şubesi'ndeki e-Devlet butonunu tıklayarak e-Devlet sistemine giriş yapın,
  2. e-Hizmetler'den SGK Tescil ve Hizmet Dökümünü'nü seçin.
  3. Barkodlu Belge Oluştur seçeneğini tıklayarak e-posta gönder'e basın,
Daha fazla öğe...

Sigortalı hizmet listesi gün nedir?

Sigortalıların, prim ve sigorta bilgilerinin yer aldığı belgeye SGK hizmet dökümü denir. Hizmet dökümünde sigortalı gün sayısı, çalışılan şirket bilgileri ve sigortanın hangi aylarda ödendiği bilgileri de görülebilir.

Sigortalı hizmet listesi nasıl alınır?

SGK hizmet dökümü, turkiye.gov.tr internet sitesinden e-Devlet uygulamasına giriş yapılarak alınır. Uygulamaya giriş yapıldıktan sonra, e-Hizmetler bağlantısı açılır. “Sosyal Güvenlik Kurumu” menüsünden 4A, 4B ve 4C hizmet dökümü bağlantılarıyla SGK Hizmet dökümü sorgulaması yapılabilir.