Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman sonuçlanır?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman sonuçlanır?
  2. AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
  3. Açık lise sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
  4. AÖF Sınav itiraz dilekçesi nereye gönderilecek?
  5. AÖF ders geçme notu kaç?
  6. AÖF çan eğrisi ne demek?

Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman sonuçlanır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yaptığı son açıklamaya göre, sınav sonuçları 10-15 gün içerisinde açıklanacak. Bu açıklamaya göre, sonuçların en geç 20 Eylül'e kadar duyurulması bekleniyor. AÖF SINAV SONUÇLARI NEREDEN GÖRÜNTÜLENECEK?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır?

Sonuçların 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Açık lise sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Bir önceki sınavlar 28 Temmuz'da son bulmuş sonuçlar 4 Ağustos'ta ilan edilmişti. Bu süre baz alındığında son sınav sonuçlarının 26 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor.

AÖF Sınav itiraz dilekçesi nereye gönderilecek?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya [email protected] adresine e-posta göndererek yapılabilir.

AÖF ders geçme notu kaç?

CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

AÖF çan eğrisi ne demek?

ÇAN EĞRİSİ NEDİR? Çan eğrisinde bir dersi alan tüm öğrencilerin aldıkları notlar toplanarak o dersin ortalaması bulunur. Dersin ortalamasına göre bir dersten 50 ortalama ile CC gelebilirken başka dersten 60 ile CC gelebilir.