Cam silerken hangi deterjan kullanılır?

İçindekiler:

  1. Cam silerken hangi deterjan kullanılır?
  2. Beyaz pimapen neyle temizlenir?
  3. Pimapen pencereler ne ile temizlenir?
  4. En iyi cam neyle silinir?
  5. Pimapen camların temizliği nasıl olur?

Cam silerken hangi deterjan kullanılır?

Piyasada bulunan her deterjanı kullanabilirsiniz. Ancak Fairy cam temizliği için tercih edilen bulaşık deterjanları arasında bir adım önde. Bu yöntemle cam silerken iz kalmaması için camlarda kalan suyu çek pas yardımıyla çekebilir ya da mikro fiber bezle camları durulayabilirsiniz.

Beyaz pimapen neyle temizlenir?

- Karbonat ve limon karışımının beyazlatıcı etkisini herkes tarafından biliniyor. Pimapen oldukça sararmış, tozlanmış ise önce karbanot ve limon karışımı yaparak bir bezle üzerinden geçiniz. 5 dakika bekletip temiz bir su ile durulayınız. İhtiyaç durumuna göre işlemi bir kez daha tekrarlayabilirsiniz.

Pimapen pencereler ne ile temizlenir?

Normal Pimapen temizliğinde aşındırıcı içermeyen sıvı veya krem deterjanlar kullanılmalı, temizleme işlemi beyaz yumuşak bir bezle yapılmalıdır. Pencerenin iç ve dış yüzeyi deterjanla ıslatılmış bezle camın silinmesi gibi birkaç kez sürülerek yapılmalı ve ardından bastırmadan kurulanmalıdır.

En iyi cam neyle silinir?

Marketlerde satılan cam silmeye uygun temizlik ürünlerinin yanında, cam silmek için sirke, maden suyu, limon suyu gibi doğal malzemelerde yararlanabilirsiniz. Cam silme suyunuza birkaç tatlı kaşığı sirke karıştırarak parlak ve temiz camlara sahip olabilirsiniz.

Pimapen camların temizliği nasıl olur?

- Temiz bir beze bulaşık deterjanını sürünüz ve köpürterek siliniz. Daha sonra temiz bir bezle durulayınız. Kalan lekeler varsa ise cam sil sıkabilirsiniz. Kurulama işlemini mutlaka cam için satılan akıllı bezler ile yapınız.