Rüyada bembeyaz yorgan görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada bembeyaz yorgan görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada yeni yorgan görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada yün yorgan görmek ne anlamına gelir?
  4. Rüyada temiz yorgan görmek ne demek?
  5. Ruyada kirli yorgan görmek ne demek?

Rüyada bembeyaz yorgan görmek ne anlama gelir?

Rüyada beyaz yorgan görülmesi, rüya sahibinin içine sıkıntı düşüren dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına ve oldukça güzel bir hayat sürdüreceğine, işinde oldukça başarılı olacağına ve maddi bakımdan güzel kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin birikim yapacağına ve bu sayede gelecek sıkıntısı içine ...

Rüyada yeni yorgan görmek ne anlama gelir?

Rüyada yeni yorgan görmek, yenilik anlamına gelir. Tabirciler, rüyada yeni yorgan görmenin, yeni ev, araba, bağ, bahçe, iş yeri anlamına geldiğini belirtirler. Rüyayı gören kişinin sahip olacağı yeni şeylerle çok mutlu olacağına işaret edilir.

Rüyada yün yorgan görmek ne anlamına gelir?

Yine rüyada yün yorgan görmek, erkeğin kendisiyle yatacağı eşine delâlet eder. Yorgan ve çarşaf güçlü, güvenilir, güzel bir kadına, Yorgan ve çarşafa büründüğünü görmek evlenmeye, yün yorgan alıp içinde uyumak evlenmeye, rahata ermeye delalet eder. ... Yorgan çarşafı güzel kadın ve esle tabir olunur.

Rüyada temiz yorgan görmek ne demek?

Rüyada temiz yorgan görmek ya da yatağına sermek, hoş, çekici ve akıllı bir kadınla nikah yapmak anlamına gelir. Bunun tersi olarak yorganın pis olması çirkin, huysuz, aksi ve pis bir kadına delalet eder.

Ruyada kirli yorgan görmek ne demek?

Rüya sahibinin rüyasında kirli yorgan görmesi kirlenmiş, pis yorgan ihanet eden eş demektir. Evli kimseler için eşler arasındaki sorunlara ve aldatmalara işaret eder.