Ağrı Bandı Sırta nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Ağrı Bandı Sırta nasıl uygulanır?
  2. Kinesiyoloji bandı nasıl çıkarılır?
  3. Kinesiology ağrı bandı nasıl kullanılır?
  4. One More Collagen bant nasıl kullanılır?

Ağrı Bandı Sırta nasıl uygulanır?

3- Isı bandını, temiz ve kuru olan derinin ağrı hissedilen bölgesine (sırt, bel, boyun, omuz, veya bacak) yapışkan tarafı aşağı bakacak şekilde yapıştırın ve sıkıca bastırarak yapıştığından emin olun.

Kinesiyoloji bandı nasıl çıkarılır?

Bant çıkarılırken, derinin kaldırılmaması ve derinin tahriş edilmemesi için bandın kıl çıkış yönünde küçük bir açıyla çekilmesi veya yuvarlaya yuvarlaya çıkarılması önerilir. Ayrıca, bandın çıkarılan bölümünün arkasındaki derinin bir parmakla gerdirilmesi sayesinde çıkarma işlemi kolaylaştırılabilir.

Kinesiology ağrı bandı nasıl kullanılır?

Yere oturun ve dizinizi yaklaşık 45 derece bükerek ayağınızı yere basın. Böylece diz kapağı kemiğiniz patella net şekilde ortaya çıkar. Bandı Y harfi şeklinde 2 adet kesin ve üstteki bandı ters Y attakini Y harfi şeklinde patellayı çevreler şekile uygulayabilirsiniz.

One More Collagen bant nasıl kullanılır?

One More Lumiere Sornie Collagen bandı, temizlenmiş ve kurulanmış cilt yüzeyine şekilde gösterildiği gibi yapıştırılır. Paket içeriğinde 27 adet bant bulunmaktadır. Günde 1 adet kolajen bant yapıştırılarak 24 saatlik kullanım süresinden sonra yenisi ile değiştirilir.