Türk Telekom internet paylaşınca para kesiyor mu?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom internet paylaşınca para kesiyor mu?
  2. Türk Telekom bağlantı ücreti nedir?
  3. Vodafone veri paylaşımı ücretli mi?
  4. Turkcell Biz kaç GB internet paylaşılabilir?

Türk Telekom internet paylaşınca para kesiyor mu?

Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Türk Telekom bağlantı ücreti nedir?

Yeni aboneliklerde alınan 192 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 8TL taksitle olarak yansıtılacaktır. Kampanya katılımlarında alınan 48TL Page | turktelekom.com.tr (KDV dahil) Alo Paket veya Yalın Internet kampanya katılım ücreti, 24 ay boyunca aylık 2TL taksitle alınacaktır.

Vodafone veri paylaşımı ücretli mi?

Vodafone internet paylaşımı için abonelerinden ücret almayacağını duyurdu. ... Turkcell'in cep telefonundaki internetin paylaşılmasına ayda 9 TL alacak olmasının ardından Vodafone'dan bir açıklama geldi. Vodafone internet paylaşımı için müşterilerinden herhangi bir ücret almayacağını açıkladı.

Turkcell Biz kaç GB internet paylaşılabilir?

'Turkcell Biz' ekip üyeleri her fatura döneminde kendi aralarında 2 GB'a kadar internet kotalarını ücretsiz paylaşabiliyorlar. 25 yaş ve altı her 'Turkcell Biz' üyesine paketine ek ayda günlük 2 GB ücretsiz internet tanımlanıyor.