Ek-1 kodlu belge nedir?

İçindekiler:

  1. Ek-1 kodlu belge nedir?
  2. Ek bir ne demek?
  3. Araç muayene Ek-1 belgesi Nedir?
  4. Ek 2 belgesi ne demek?
  5. Trafik tescil işlemleri ne kadar tutar?
  6. E devletten alınan görev belgesi ne zamana kadar geçerli?
  7. Gorev belgesi ne zamana kadar gecerli?
  8. E devletten izin belgesi ne zamana kadar uzatıldı?
  9. Ek 2 belgesi ne işe yarar?

Ek-1 kodlu belge nedir?

EK-1. Aylık geliri (serbest meslek sahibi ise; vergi dairesinin adı, adresi ve hesap numarası belirtilen, basit ya da gerçek usulde vergiye bağlı olan mükelleflerin bir önceki yıla ait gelir vergisi matrahını) gösterir belge.

Ek bir ne demek?

Namaza başlarken alınan tekbir.

Araç muayene Ek-1 belgesi Nedir?

TŞOF'a bağlı odalardan alınacak EK-1 belgesi; LPG/CNG takılan araçlarda ayrıca Gaz Sızdırmazlık Raporu ve Montaj Tespit Raporu istenmektedir. Aracınızın “Tadilat Sonrası Muayenesi” ve “Periyodik Muayenesi” birlikte tamamlanacak ve bu iki işlem için tek ücret alınacaktır.

Ek 2 belgesi ne demek?

Tüm kurumlar vergisi mükelleflerinin, bir hesap dönemi içinde ilişkili kişilerle yaptıkları mal veya hizmet alım ya da satım işlemleri, kontrol edilen yabancı kurum ve ortak veya ortakla ilişkili kişilerden temin edilen borç bulunması halinde, yaptıkları işlemler ile ilgili olarak "Transfer Fiyatlandırması, Kontrol ...

Trafik tescil işlemleri ne kadar tutar?

Araç Ruhsatı Çıkarma ve Yenileme Ücreti 2021 2021 yılı için motorlu araç tescil belegesi ücreti 200 TL, noterde araç alım-satım işlemleri için toplam ödemeniz gereken tutar ise 301 TL'dir.

E devletten alınan görev belgesi ne zamana kadar geçerli?

Bakanlığımızca muafiyet kapsamındaki işveren ve çalışanların manuel olarak doldurdukları çalışma izni görev belgesi formunun geçerlilik süresi Çarşamba Günü saat 24.00'e kadar uzatıldı.

Gorev belgesi ne zamana kadar gecerli?

Bakanlığımızca muafiyet kapsamındaki işveren ve çalışanların manuel olarak doldurdukları çalışma izni görev belgesi formunun geçerlilik süresi Çarşamba Günü saat 24.00'e kadar uzatıldı.

E devletten izin belgesi ne zamana kadar uzatıldı?

Genelgede, muafiyet alanındaki iş kolları için işverenin ve çalışanın beyanı ve taahhüdüyle manuel olarak doldurularak çalışan ve iş yeri/firma yetkilisinin imzasıyla düzenlenecek "Çalışma İzni Görev Belgesi Formu'nun" geçerlilik süresinin Cuma 24.00'e kadar uzatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Ek 2 belgesi ne işe yarar?

Kurumlar vergisi mükelleflerince tüm ilişkili işlemlerin (yurtiçi veya yurtdışı), emsallerine uygun olup olmadığına ve yurtiçi ilişkili işlemlerde hazine zararı doğup doğmadığına bakılmaksızın mutlaka EK 2 Formunda belirtilmesi gereklidir.