Adetten kaç gün sonra ağda yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Adetten kaç gün sonra ağda yapılmalı?
  2. Adetin kaçıncı günü tüyler alınır?
  3. Veet Tüy Dökücü Krem Hassas bölgede kullanılır mı?
  4. Adetin son günleri ağda yapılır mı?
  5. Özel bölge tüy dökücü kremle alınır mı?

Adetten kaç gün sonra ağda yapılmalı?

Ağda İşlemi En Doğru Ne Zaman Yapılır? Regl döneminin bitiminden hemen sonra üç gün beklenir ve bu günde sonra gerçekleşen ağda işlemi daha sağlıklı ve dengesini bulmuş bir vücuda uygulanmış olacaktır.

Adetin kaçıncı günü tüyler alınır?

Bu nedenle regl dönemine yakın ve regl döneminde kadınlarda alınan tüyler daha fazla çıkar. Bu dönemin sonlanmasının ardından 2 ya da 3 gün içerisinde kendi dengesine kavuşan bayanlar ağda işlemini yaptırmalıdır. Adet dönemi aynı zamanda kadının en duyarlı olduğu bütün vücudun aktif olduğu dönemlerden biridir.

Veet Tüy Dökücü Krem Hassas bölgede kullanılır mı?

EFSANE: Hassas cilde sahip kişiler Veet kullanamaz. Hassas bir cilde sahipseniz, Veet paketlerinin üzerinde "Hassas Ciltler" ifadesi bulunan çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Böylece kızarıklık ve tahriş problemleriyle karşılaşmadan kolayca istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Adetin son günleri ağda yapılır mı?

Bu nedenle regl dönemine yakın ve regl döneminde kadınlarda alınan tüyler daha fazla çıkar. Bu dönemin sonlanmasının ardından 2 ya da 3 gün içerisinde kendi dengesine kavuşan bayanlar ağda işlemini yaptırmalıdır.

Özel bölge tüy dökücü kremle alınır mı?

EFSANE: Tüy dökücü kremler bikini bölgesinde kullanılamaz. Veet Tüy Dökücü Krem çeşitlerini bikini bölgenizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cilt tipinize özel formülleriyle Veet Tüy Dökücü Krem'i bikini bölgenize dikkatli bir şekilde uygulayabilir, dakikalar içinde istenmeyen tüylerinizden kolayca kurtulabilirsiniz.