AÖF ek yerleştirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. AÖF ek yerleştirme nasıl yapılır?
  2. Ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı?
  3. Açık Üniversite Ek Tercihleri ne zaman?
  4. YKS ek tercihlerde açıköğretim yazılabilir mi?
  5. Açıköğretim Üniversite tercihleri nasıl yapılır 2021?

AÖF ek yerleştirme nasıl yapılır?

AÖF EK YERLEŞTİRME KAYITLARI NASIL YAPILIR? Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.

Ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir.

Açık Üniversite Ek Tercihleri ne zaman?

YKS ek yerleştirme tercihleri, 20- tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacak.

YKS ek tercihlerde açıköğretim yazılabilir mi?

YKS ek tercihlerde Açıköğretim fakültelerini yazmak isteyen adaylar için Anadolu Üniversitesi'nden açıklama geldi. Ek tercihlerde Açıköğretim Fakülteleri yazılabilir.

Açıköğretim Üniversite tercihleri nasıl yapılır 2021?

ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet adresinden 2021 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) başvuru işlemleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Arkadaşlar tercih kılavuzunu açınız oradan crtl+f basarak arama bölümüne açıköğretim yazın 144 adet açıköğretim sıralanacaktır.