İnstagram neden fotoğraf paylaşmıyor?

İçindekiler:

  1. İnstagram neden fotoğraf paylaşmıyor?
  2. İnstagram kaydırmalı post nasıl atılır?
  3. İnstagram nasıl paylaşım yapılır?
  4. Instagrama nasıl 2 fotoğraf atılır?
  5. Instagram çoklu fotoğraf paylaşma kalktı mı?

İnstagram neden fotoğraf paylaşmıyor?

Android telefonlarınızın ayarlar bölümüne gidin, uygulamalar sekmesine tıklayın, instagram'ı seçin, depolama bölümüne girin, en alt kısımda karşınıza ön belleği temizle çıkacak. Böylece olası fotoğraf yükleme, gönderi paylaşamama sorunu ortadan kalkacaktır.

İnstagram kaydırmalı post nasıl atılır?

İkona tıklayın ve daha önceden kopyalamış olduğunuz bağlantı linkinizi açılan kısma yapıştırın. Yapıştırdıktan sonra uygulama sizi yönlendirecektir. Yapıştırmayı onaylayıp hikaye ekranına döndüğünüzde daha fazlasını görüntüle yani yukarı kaydır özelliği aktif olacaktır.

İnstagram nasıl paylaşım yapılır?

-İlk olarak Android ya da iOS işletim sistemine sahip telefon ya da tabletinizdeki Instagram uygulamasını açın. -Hikaye paylaşım ekranında eklemek istediklerinizi ekleyin ve hikayenize sok halini vererek paylaşın.

Instagrama nasıl 2 fotoğraf atılır?

Bunun için yapmanız gerekenler oldukça basit. İlk olarak hikaye kısmına koyacağınız bir fotoğrafı seçmeniz gerekiyor. Bu fotoğraf hikaye ekranında yer aldıktan sonra iki parmağınızla küçültme hareketi yaparak fotoğrafı yeniden boyutlandırabilir, ikinci fotoğrafa yer açabilirsiniz.

Instagram çoklu fotoğraf paylaşma kalktı mı?

Instagram'ın en son değişikliği ise 'çoklu görsel paylaşımı'nda oldu! İnstagram kullanıcıları olarak 'çoklu fotoğraf seçme' ikonunu görmeyince panik yaşayanlardansanız… sakin! İnternette pek çok bilgi dolaşıyor ancak hayır, Instagram bu özelliği kaldırmış değil.