Ebru Gündeş Hadise arasında ne var?

İçindekiler:

  1. Ebru Gündeş Hadise arasında ne var?
  2. Zarrab olayı nedir?
  3. Ebru Gündeş aldatılmış mı?
  4. Osmantan Erkır ve Ebru Gündeş neden ayrıldı?

Ebru Gündeş Hadise arasında ne var?

Reza Zarrab'ın aşk yaşadığı kadınlardan birinin Ebru Gündeş'in yakın arkadaşı Hadise olduğu ileri sürüldü. Söz konusu iddiaya ilişkin açıklama yapan Hadise, "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" dedi. Reza Zarrab'a boşanma davası açan Ebru Gündeş, dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri sürdü.

Zarrab olayı nedir?

'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde banka dolandırıcılığı ve kara para aklamanın yanı sıra ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu delmek suçlamaları ile göz altına alınmış, ardından mahkeme tarafından 75 yıla kadar hapis istemiyle tutuklanmıştır.

Ebru Gündeş aldatılmış mı?

Şarkıcı Ebru Gündeş, hayalindeki Reza Zarrab'a aşık oldu, evlendi. Reza Zarrab, Ebru Gündeş'in hayalindeki adam gibi adam çıkmadı. İhanet etti. Aldattı.

Osmantan Erkır ve Ebru Gündeş neden ayrıldı?

Diğer dedikoduya göre; Ebru aşkını Dubaili bir şeyh ile aldatıyordu. Bu arada ünlü çiftin ilişkileri çoktan bitti, ayrılığı açıklamak için Popstar Alaturka'nın sona ermesi beklendi! Evlendiler, evlenecekler derken Ebru Gündeş ile Osmantan Erkır önceki gün basın kuruluşlarına faks çekti ve "Ayrıldık" açıklaması yaptı.