IYEP kursları ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. IYEP kursları ne zaman başlıyor?
  2. IYEP kursları iptal mi?
  3. IYEP uygulanacak mı?
  4. IYEP nasıl uygulanacak?
  5. Matematik Modül 1 kaç saat?
  6. E okul IYEP işlemleri modülüne nasıl girilir?

IYEP kursları ne zaman başlıyor?

Takvime göre 7 Aralık 2020'de başlayacak kurs, tarihinde sona erecek.

IYEP kursları iptal mi?

İlkokulların 3. sınıfında yürütülmekte olan İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) ilgi (ç) yazı doğrultusunda durdurulmuştur. Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarına Perşembe günü saat 19.00'dan itibaren Pazartesi gününe kadar ara verilecektir.

IYEP uygulanacak mı?

2016 yılının Haziran ayında resmi olarak başlayan, 6 ay sonra ise tüm illerden gelen temsilci, akademisyenler, idareci, öğretmenlerden oluşan tüm katılımcılarla Çalıştay yapılıp; 2017-2018 eğitim öğretim yılında 12 pilot ilde uygulanmaya başlayan; İLKOKULLARDA YETİŞTİRME PROGRAMI ( İYEP ) haftaya tüm illerimizde ...

IYEP nasıl uygulanacak?

İYEP'e dâhil olan öğrenciler belirlenen eksiklikleri doğrultusunda programa alınır. Programın, öğrencilerin eğitim gördüğü okullarda uygulanması esastır. Öğrencilerin akranlarından ayrışma hissine kapılmasını önleyici tedbirler alınır. Öğrencilere İYEP kapsamında psikososyal destek sağlanır.

Matematik Modül 1 kaç saat?

Açıklama: İyep Matematik Modül 1-2-3 Plan (Hafta İçi 5 Günlük) 2019-2020 Hafta içi 5 gün 1'er saat olmak üzere düzenlenmiştir... Toplam 64 ders saati içeren Matematik 1-2-3.

E okul IYEP işlemleri modülüne nasıl girilir?

İYEP İŞLEMLERİ MODÜLÜ'NE GİRİŞ “İlkokul-Ortaokul Kurum İşlemleri” sekmesine giriş yapıldığında ekranın sol alt bölümünde “İYEP İşlemleri Modülü” açılmaktadır. Bu modülde İYEP Öğrenci Belirleme Aracı, İYEP Öğrenci İşlemleri, İYEP Devamsızlık İşlemleri ve İYEP Öğrenci Değerlendirme Aracı sekmeleri yer almaktadır.