E kursuna nasıl kayıt olunur?

İçindekiler:

  1. E kursuna nasıl kayıt olunur?
  2. Ebaya kayıt nasıl yapılır?
  3. DYK kurs sınıf oluşturma nasıl yapılır 2020?
  4. EBA sistemine nasıl üye olunur?

E kursuna nasıl kayıt olunur?

EBA'nın resmi sitesi www.eba.gov.tr girdikten sonra E-Kurs sekmesini açın. Karşınıza Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönetim Sistemi Girişi gelecek. Buradan öğreciler için eba girişi seçeneğini tıklamanız gerekiyor. Daha sonrasında karşınıza http://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS//giris.jsp adresi gelecek.

Ebaya kayıt nasıl yapılır?

EBA girişi için birçok seçenek bulunuyor. https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/giris.jsp adresi üzerinde E devlet, Mebbis/ E okul Bilgileri ile, Öğrenci Bilgileri ile, Açık Öğretim Bilgileri ile, EBAKOD ile ya da Yurtdışından da giriş yapabileceksiniz.

DYK kurs sınıf oluşturma nasıl yapılır 2020?

1-"Sınıf Tanımlama" modülüne tıklanır, 2-"Yeni Sınıf Oluşturunuz" butonuna tıklanır, 3-"Sınıfın Adı" alanına sınıf adı girilir, Örnek: 5/A,5/B,10/A,10/B (Halk Eğitim Merkezi dışındaki kurs merkezlerimizin örnek isimler dışında değişik isimler kullanmaması rica olunur.) 7-"Kaydet" butonuna tıklanır.

EBA sistemine nasıl üye olunur?

İşte uzaktan eğitimde tüm detaylar... EBA girişi için birçok seçenek bulunuyor. https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/giris.jsp adresi üzerinde E devlet, Mebbis/ E okul Bilgileri ile, Öğrenci Bilgileri ile, Açık Öğretim Bilgileri ile, EBAKOD ile ya da Yurtdışından da giriş yapabileceksiniz.