Ayhan Akman hangi takımı tutuyor?

İçindekiler:

  1. Ayhan Akman hangi takımı tutuyor?
  2. Ali Akman hangi takım istiyor?
  3. Akman hangi takımda?
  4. Ali Akman kiminle anlasti?
  5. Ali Akman nereye transfer?
  6. Bursasporlu Ali Akman hangi takımda?
  7. Ali Akman kaç liraya gitti?

Ayhan Akman hangi takımı tutuyor?

Ayhan Akman
Kişisel bilgileri
1998-2001Beşiktaş81
2001-2012Galatasaray237
Toplam437
Millî takım kariyeri
26 satır daha

Ali Akman hangi takım istiyor?

18 yaşındaki Ali Akman, 1 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Eintracht Frankfurt ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ali Akman Gelişmeye Devam Ediyor!

Akman hangi takımda?

NEC#9 / Forvet Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol TakımıForvet Ali Akman/Şu andaki takımları

Ali Akman kiminle anlasti?

Ali Akman sezon sonunda geçerli olmak üzere Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Bursaspor'dan Ali Akman'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Ali Akman nereye transfer?

Son dakika transfer haberi: Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Ali Akman'ın 1 yıllığına NEC Nijmegen'e kiralandığını resmen açıkladı. Eintracht Frankfurt'a transfer olan Ali Akman'ın kiralık olarak NEC Nijmegen'e gönderildiği açıklandı.

Bursasporlu Ali Akman hangi takımda?

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un 18 yaşındaki golcü ismi Ali Akman, Eintracht Frankfurt'a transfer olduktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Sosyal medya hesaplarından Almanca ve İngilizce dillerinde yorumda bulunan genç futbolcu, şunları söyledi: "Güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Ali Akman kaç liraya gitti?

Bursaspor Kulübü, geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Eintracht Frankfurt'a transfer olan Ali Akman'ın "Ayağa Kalk Bursa" hareketine yaptığı 16.016 TL'lik katkının Emin Adanur'un kararıyla genç yıldıza iade edildiğini açıkladı.