Yeşil çay kaç kilo zayıflatır?

İçindekiler:

  1. Yeşil çay kaç kilo zayıflatır?
  2. Yeşil Çaya tarçın atılır mı?
  3. Yeşil çay tarçın nasıl kullanılır?
  4. Tarçın karanfil yeşil çay ne işe yarar?
  5. Zencefilli yeşil çay ne işe yarar?

Yeşil çay kaç kilo zayıflatır?

Yeşil çay diyeti ile birlikte 1 haftada 4 kilo vermek mümkündür. Yalnız burada önemli detay ise diyet esnasında mutlaka su tüketmenizdir.

Yeşil Çaya tarçın atılır mı?

Metabolizmayı hızlandıran çay! Tarçınlı yeşil çay: Günde 2 fincan tarçın çubuğu eklenmiş yeşil çay kan şekerinizin dengelenmesine ve bel çevrenizdeki yağların yakılmasına destek olur. Bu karışıma ekleyeceğiniz 1 dilim limon ile metabolizmanızı canlandırabilir, günlük enerjinizi artırabilirsiniz.

Yeşil çay tarçın nasıl kullanılır?

1 bardak kaynayan suyu ocaktan alın. 1 yemek kaşığı yeşil çayı ilave edin. İçerisine limon suyu, çubuk tarçın ve limonu ilave ederek sağlıklı bir yeşil çay hazırlayın. Günde 2-3 bardaktan fazla yeşil çay içmek önerilmemektedir.

Tarçın karanfil yeşil çay ne işe yarar?

Karanfil çayı, bağırsak hareketlerini hızlandırır ve kabızlık, iltihaplanma gibi problemlere engel olur. İçeriğindeki iltihap önleyici bileşenler sayesinde ateş düşürücü özelliği de bulunur. Karanfil çayı, alternatif tıpta da bağışıklık sistemini güçlendirmek ve ateş düşürmek için kullanılmıştır.

Zencefilli yeşil çay ne işe yarar?

Zencefil ve limon ile birleşen yeşil çay; vücutta yağ birikmesini önler, kolesterolle savaşır, bağışıklığı güçlendirir ve vücudu nemli tutar. Aynı zamanda, sindirim sağlığını da iyileştirir. Limon, zencefil ve yeşil çay ile hazırlayacağınız detoks çayı, vücut için harikadır.