Ücretli öğretmen DYK verebilir mi?

İçindekiler:

  1. Ücretli öğretmen DYK verebilir mi?
  2. MEB DYK Öğretmen Başvurusu Nasıl Yapılır?
  3. Ücretli öğretmen DYK başvurusu nasıl yapılır?
  4. Ücretli öğretmenler kaç saat DYK kursu açabilir?
  5. Ücretli öğretmen kaç saat kurs verebilir?
  6. DYK ücretli öğretmen yaz kursu başvurusu nasil yapilir?
  7. Dyk hafta sonu kaç saat?
  8. Ücretli öğretmen günde en fazla kaç saat derse girebilir?

Ücretli öğretmen DYK verebilir mi?

Ücretli öğretmenlere ise hiçbir şekilde haftalık 30 saatin üzerinde ders verilmeyecektir. kurslarında ders okutmaları mümkün bulunmamaktadır. ... DYK kapsamında hafta içi 18 den sonra ve hafta sonu yapılan kurslara ilişkin ücret ödemesi ilgilinin maaş karşılığını doldurup, doldurmadığına bakılmaksızın ödenecektir.

MEB DYK Öğretmen Başvurusu Nasıl Yapılır?

DYK öğretmen başvuruları https://e-kurs.meb.gov.tr veya https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar internet adresinden e-kurs modülü üzerinden yapılıyor. Örgün eğitim öğrencileri okudukları okul veya kurumlarından aldıkları EBA şifresi ile e-kurs modülü üzerinden tercih yapabilir.

Ücretli öğretmen DYK başvurusu nasıl yapılır?

Kurslarda görev almak isteyen ücretli öğretmenler, aday öğretmen olarak atanma şartlarını taşımaları hâlinde, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı 9 No'lu Kararı çerçevesince okutabilecekleri derslerden e-Devlet/e-Kurs Modülü üzerinden kurs başvurusunda bulunabilirler.

Ücretli öğretmenler kaç saat DYK kursu açabilir?

Kararın 5 ve 6'ncı maddelerine göre genel bilgi ve meslek dersi öğretmenlerinin, aylık ve ek ders ücreti karşılığında haftada 30 saat, destekleme ve yetiştirme kurslarında ise aynı Kararın 8'inci maddesine göre haftada 10 saat daha olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutmaları mümkün bulunmaktadır.

Ücretli öğretmen kaç saat kurs verebilir?

14- Ders ücreti karşılığı görevlendirilen bir öğretmen (ücretli öğretmen) azami kaç saat ücret alabilir? ders okutmak üzere görevlendirilenlere, bu kapsamda haftada en fazla 30 saat ders görevi verilmesi mümkün olabilecektir.

DYK ücretli öğretmen yaz kursu başvurusu nasil yapilir?

Başvurular, https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir. Kurs başvurularını zamanında yapma sorumluluğu öğretmenlere aittir.

Dyk hafta sonu kaç saat?

Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ışığında yöneticiler; 6 saati aylık karşılığı, 6 saati de isteğe bağlı ek ders karşılığı olmak üzere 12 saat ve hafta sonu da 10 saat olmak üzere normal dersler ile Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında 22 saat görev alabilecektir.

Ücretli öğretmen günde en fazla kaç saat derse girebilir?

14- Ders ücreti karşılığı görevlendirilen bir öğretmen (ücretli öğretmen) azami kaç saat ücret alabilir? ders okutmak üzere görevlendirilenlere, bu kapsamda haftada en fazla 30 saat ders görevi verilmesi mümkün olabilecektir.