KOSGEB NACE kodu nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. KOSGEB NACE kodu nasıl öğrenilir?
  2. KOSGEB ne tür işlere destek veriyor?
  3. KOSGEB ne kadar para veriyor?
  4. KOSGEB NACE kodu ne işe yarar?

KOSGEB NACE kodu nasıl öğrenilir?

NACE üst kodunuzu bulmak aslına bakılır ise oldukça basittir. Bunun için ilk yapmanız gereken KOSGEB desteklenen sektörler listesine giriş yapmanız ve bu listede oluşturulan B den S kadar olan ana başlıklar altındaki sektörlerden size en uygun olanı seçmenizdir.

KOSGEB ne tür işlere destek veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri...) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış...) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık...)

KOSGEB ne kadar para veriyor?

Küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek ve gelişimlerine yardımcı olmak için kurulan KOSGEB her yıl düzenli olarak hibe ve faizsiz kredi imkanı sunuyor. KOSGEB, şartları yerine getiren ve başvurularını yapan işletme sahipleri için 50 bin TL ile 370 bin TL arasında hibe desteği sağlıyor.

KOSGEB NACE kodu ne işe yarar?

KOSGEB nace kodu işletmelerin faaliyetlerini sınıflandırmak amacı ile oluşturulan bir sistemdir. Nace kodlarını KOSGEB belirler ve Avrupa Birliğindeki kodlar ile benzerlik göstermesinden dolayı uluslararası standartları taşımış olur.