Göz içine krem nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Göz içine krem nasıl sürülür?
  2. Sebamed göz altı kremi nasıl kullanılır?
  3. Neden göz kremi kullanmalıyız?
  4. Loreal göz altı kremi nasıl kullanılır?
  5. TERRAMYCIN deri merhemi göze sürülür mu?
  6. Teramisin göz merhemi yaraya sürülür mü?
  7. Polimisin göz merhemi ne işe yarar?

Göz içine krem nasıl sürülür?

Alt göz kapağını yavaşça aşağıya çekin. Yaklaşık 1 cm uzunluğunda merhemi alt göz kapağının içine sürün. Gözünüzü kapayıp birkaç kez kırpın. Bir süre bulanık görebilirsiniz, gözünüzü kesinlikle ovmayın.

Sebamed göz altı kremi nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? ✔ Sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra ve akşam makyajınızı çıkarıp yüzünüzü yıkadıktan sonra olmak üzere 2 kere durulayınız. ✔ Parmak uçlarınıza aldığınız az miktarda kremi dairesel hareketlerle göz çevresine sürünüz. ✔ Ovuşturmayınız ve gözle direk temasından kaçınınız.

Neden göz kremi kullanmalıyız?

Göz kremleri kolajen hasarını ve yaşlanmayı engellerken göz çevresindeki hassas cildi nemlendirir. Yüz kremlerine ve serumlara kıyasla göz kremleri daha hafiftir, koyu halkaları ve şişlikleri silen özel bileşenlere sahiptir. Bazıları daha tazelenmiş bir görünüm için kafein içerir."

Loreal göz altı kremi nasıl kullanılır?

GÖZ ALTI KREMİ NASIL SÜRÜLMELİDİR? Daha önce belirttiğimiz gibi göz çevresi ince ve hassas yapıdadır. Bu sebeple kaba davranmaktan kaçınılmalıdır. Diğer parmaklarınıza kıyasla daha hassas bir dokunuşa sahip olan yüzük parmağınızı kullanarak göz kremini nazikçe okşama ve dokunma hareketleri ile sürmelisiniz.

TERRAMYCIN deri merhemi göze sürülür mu?

TERRAMYCIN®'i gözün ve göz kapağının iç kısmını kaplayan zar tabakasının (konjonktiva) kıvrımı içine sadece lokal olarak uygulayınız. Haricen kullanım içindir.

Teramisin göz merhemi yaraya sürülür mü?

Merhemi sadece yaranın olduğu bölgeye sürün ve ardından yıkamayın, cildinizin kremi emmesi için zaman verin. Gözünüze uygularken kesinlikle gözünüze değdirmeyin kremi sadece sorunun olduğu dışta kalan kısma uygulayın.

Polimisin göz merhemi ne işe yarar?

Yardımcı maddeler için, 6.1'e bakınız. Göz merhemi. Açık sarı homojen merhem. Polimiksin B'li POLİMİSİN duyarlı mikroorganizmalara bağlı ve konjonktiva ve/veya korneayı tutan yüzeysel göz enfeksiyonlarının tedavisinde endikedir.