Rafet El Roman ve Derya kim?

İçindekiler:

  1. Rafet El Roman ve Derya kim?
  2. Şarkıcı Derya kimdir?
  3. Derya Uluğ asil Gök ayrıldı mı?
  4. Derya Uluğ kaç yaşında nereli?
  5. Rafet El Roman Unuturum Elbet kiminle düet yaptı?

Rafet El Roman ve Derya kim?

Almaya'da yaşayan Derya Ürkmez 20 yaşındadır. Genç şarkıcı Youtube, instagram ve diğer sosyal medya hesapları üzerinden cover yaptığı şarkılar ile ünlenmiştir. ... Bodrum'da tatil yapan 49 yaşındaki Rafet El Roman, sabah saatlerinde adının Derya Ürkmez olduğu iddia edilen bir kadınla görüntülendi.

Şarkıcı Derya kimdir?

Derya Uluğ, tarihinde İzmir'de doğdu. ... Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Muğla Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünü okuyan İzmirli şarkıcı, Haliç Üniversitesi devlet konservatuvarında yüksek lisans yapmıştır.

Derya Uluğ asil Gök ayrıldı mı?

Derya Uluğ, Asil Gök ile ayrıldıkları dönem üzüntüden 15 kilo verdiğini söyledi: “Bir ara sporu… More. Sonra 1 ayda 15 kilo verdim. Asil ile ayrıldığımız bir dönemdi, aşk acısı çekerken kilolar da gitti.” dedi.

Derya Uluğ kaç yaşında nereli?

tarihinde İzmir'de doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir radyonun düzenlediği ses yarışmasında dinleyenlerin oyları ile 1.nci seçilmiştir. 9 yaşında Nursal Ünsal Birtek'in yönettiği Rakım Elkutlu İzmir musiki derneği çocuk korosuna başladı.

Rafet El Roman Unuturum Elbet kiminle düet yaptı?

Genç yetenekleri müzik dünyasına kazandırmayı alışkanlık haline getiren El Roman, bu şarkısında ise, Derya Ürkmez ile düet yaptı. Derya Ürkmez, sosyal medyada yaptığı cover şarkılarla ses getirmesinin ardından El Roman'ın dikkatini çeker ve böylelikle 'Unuturum Elbet'' adlı şarkısıyla düet yapma fırsatı yakalar.