EKPSS ne zaman soruları?

İçindekiler:

  1. EKPSS ne zaman soruları?
  2. EKPSS de toplam kaç soru var?
  3. 2020 engelli kamu personeli seçme sınavı kaç dakika?
  4. Engelli memur sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. E kpss sonucu ne zaman açıklanacak?

EKPSS ne zaman soruları?

EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına tarihinde saat 15.45'ten itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

EKPSS de toplam kaç soru var?

EKPSS için adayların sınavı saat 10.15'de başlayacak. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. EKPSS NE KADAR SÜRECEK? EKPSS sınavında adaylara Genel Yetenek ve Genel Kültür testlerinden toplam 70 soru yer alacak ve süre engel gruplarına göre değişecek.

2020 engelli kamu personeli seçme sınavı kaç dakika?

Testler, her öğrenim düzeyi ve engel grubu için ayrı soru kitapçığı şeklinde hazırlandı. Saat 10.15'te başlayan sınavda, soruları cevaplama süresi 60 dakika oldu, katılımcıların engel gruplarına göre 20, 30 ve 40 dakika olmak üzere farklı ek süreler verildi.

Engelli memur sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Adaylar, yerleştirme sonuçlarına tarihinde saat 15.05'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

E kpss sonucu ne zaman açıklanacak?

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 13-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen tercih işlemlerinin ardından, tercih sonuçları 15 gün içerisinde değerlendirilip adayların erişimine açılacak. EKPSS tercih sonuçlarının tarihine kadar erişime açılması öngörülüyor.