Karayollarında işe nasıl girebilirim?

İçindekiler:

  1. Karayollarında işe nasıl girebilirim?
  2. Karayollarına memur alımı var mı?
  3. Karayolları tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. Abdulkadir Uraloğlu Kimdir Nereli?
  5. Karayolları 10 Bölge Müdürü kim oldu?
  6. Kpss 2020 13 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Karayollarında işe nasıl girebilirim?

Sözlü sınava girmek isteyenlerin Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde (www.kgm.gov.tr) yer alan “İlk Atama Başvuru” linkine tıklayarak başvuru ekranından işlemi tamamlaması gerekmektedir. Başvuru onaylandıktan sonra gerek aday tarafından gerekse Genel Müdürlükçe herhangi bir değişiklik yapılması mümkün değildir.

Karayollarına memur alımı var mı?

Karayolları Genel Müdürlüğü 2021 yılında çok sayıda tekniker, mühendis, mimar, şehir plancısı gibi birçok branşta 2021 yılında da kamu personeli sözleşmeli veya kadrolu memur alımları yapacak.

Karayolları tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına tarihinde 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Abdulkadir Uraloğlu Kimdir Nereli?

Abdulkadir Uraloğlu
Doğum1966 Trabzon
EğitimKaradeniz Teknik Üniversitesi
MeslekKarayolları Genel Müdürü
1 satır daha

Karayolları 10 Bölge Müdürü kim oldu?

Trabzon Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş'un Karayolları Genel Müdür Yardımcılığına atanması sonrasında, yeni Trabzon Karayolları 10.Bölge Müdürlüğüne Bursa'dan Trabzonlu olan Mehmet Aşık atandı.

Kpss 2020 13 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 20 Ekim 2020 tarihinde 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler. Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.