Sağlık kurumları işletmeciliği iki yıllık ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Sağlık kurumları işletmeciliği iki yıllık ne iş yapar?
  2. Sağlık kurumları yöneticiliği maaşları ne kadar?
  3. Sağlık kurumları işletmeciliği sertifikası ne işe yarar?
  4. Sağlık Hizmetleri Sertifikası ne işe yarar?
  5. Sağlık Hizmetleri yönetimi Sertifikası ne işe yarar?

Sağlık kurumları işletmeciliği iki yıllık ne iş yapar?

Mezun olan öğrenciler; kamu hastanelerinde, üniversite vakıf hastanelerinde, özel hastanelerde, rehabilitasyon merkezlerinde, sağlık sigortası ile ilgili birimlerinde, özel sigorta şirketlerinde, ilaç, tıbbi cihaz üreten endüstri kuruluşlarında sağlık araştırma merkezlerinde çalışabilmektedir.

Sağlık kurumları yöneticiliği maaşları ne kadar?

Sağlık yönetimi bölümünden mezun olup bir hastaneye başhekim ve hastane başkanı gibi pozisyonlarda çalışılıyorsa kişinin maaşı 15.000 ile 28.000 lira arasında değişiklik gösterir. En yüksek maaşı ise profesör unvanlı sağlık yöneticileri alır.

Sağlık kurumları işletmeciliği sertifikası ne işe yarar?

Sağlık kurumları işletmeciliği ne işe yarar ? Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, sağlık kuruluşlarında orta ve üst düzey yönetici pozisyonlarında görev alabilirler. – Tıbbi Teşhis Amaçlı Laboratuvarlarda v.b. yerlerde çalışabilirler.

Sağlık Hizmetleri Sertifikası ne işe yarar?

Sağlık kurumlarının yönetimi alanında uzmanlaşmayı ve uzman personel yetiştirmeyi amaçlayan bu program, Sağlık kurumlarında kariyer yapmak isteyen uzman, orta ve üst düzey yöneticileri yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Sağlık Hizmetleri yönetimi Sertifikası ne işe yarar?

Sağlık kurumları yöneticiliği sertifika programı ile çeşitli sağlık kuruluşlarının orta ve üst düzey yönetim kademelerinde “Yönetici” olarak çalışan ya da bu alanda kariyer hedefleyen adaylara yönelik düzenlenmektedir.