Halil Sezai sevgilisi kim?

İçindekiler:

  1. Halil Sezai sevgilisi kim?
  2. Melike beşli kimdir?
  3. Halil Sezai neden boşandı?
  4. Halil Sezai kiminle birlikte?
  5. Halil Sezai boyu kaç?
  6. Halil Sezai niye kavga etti?
  7. Halil Sezai niye tutukland?
  8. Halil Sezai'nin eşi kim?
  9. Halil Sezai kaç doğumlu?
  10. Halil Sezai kime el kaldırdı?
  11. Halil Sezai neden göz altına alındı?
  12. Halil Sezai Evli mı?
  13. Halil Sezai kimdir ne iş yapar?

Halil Sezai sevgilisi kim?

Zehra Kayae. 2015–2015 Halil Sezai/Eşi

Melike beşli kimdir?

Melike Beşli, kariyerine 2015 yılında BKM Mutfak'ta prodüksiyon asistanı olarak başladı. Aynı yıl Halil Sezai ile yapımcı olarak çalışmaya başlayan Melike Beşli, Kayıp Müzik Prodüksiyon firmasında da dijital yönetici görevinde bulundu. 2020 Şubat ayında ise TRT Belgesel kanalında yapımcı olarak başladı.

Halil Sezai neden boşandı?

Halil Sezai, Eylül 2015'te sürpriz bir şekilde evlendiği Zehra Kaya'dan 15 gün sonra boşanmıştı. Ayrılığın nedeni olarak ihanet iddiaları ortaya atılmıştı. İlginizi Çekebilir İşte Halil Sezai'nin sevgilisi Melike Beşli! İlk kez paylaştı...

Halil Sezai kiminle birlikte?

Zehra Kayae. 2015–2015 Halil Sezai/Eşi

Halil Sezai boyu kaç?

178 cm Halil Sezai/Boy

Halil Sezai niye kavga etti?

Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın yanında bulunan villa sahiplerinin kendisine film çekimi için itiraz etmesi nedeniyle tartışan 41 yaşındaki Halil Sezai, dün 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darbettiği için karakolluk oldu. Şarkıcının Hüseyin Meriç'i dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.

Halil Sezai niye tutukland?

Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle mevcutlu şekilde adliyeye getirilen şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

Halil Sezai'nin eşi kim?

Zehra Kayae. 2015–2015 Halil Sezai/Eşi

Halil Sezai kaç doğumlu?

16 Ağustos 1979 (42 yıl yaşında) Halil Sezai/Doğum tarihi

Halil Sezai kime el kaldırdı?

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusu 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in evini basıp şiddet uyguladı. Gözaltına alınan Halil Sezai, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Halil Sezai'nin kalp hastası olan 67 yaşındaki komşusuna şiddet uyguladığı görüntüler de ortaya çıktı.

Halil Sezai neden göz altına alındı?

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir kişiyi darp eden şarkıcı Halil Sezai tutuklandı. ... Şarkıcı 15 Eylül'de Tuzla'da, 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darp ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınmış ve emniyette ifade vermesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Halil Sezai Evli mı?

Zehra Kayae. 2015–2015 Halil Sezai/Eşi

Halil Sezai kimdir ne iş yapar?

Sinema ve tiyatro oyuncusu, şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. İlk bestesini 15 yaşındayken yaptı. ... Halil Sezai Paracıkoğlu, 2014 yılında yapımcılığını yaptığı "Çilek" adlı sinema filminde İlker Aksum, Azra Akın, Bülent Şakrak, Selen Öztürk ile kendisi de başrolde oynadı.