LGS okul başvuruları nereden yapılıyor?

İçindekiler:

  1. LGS okul başvuruları nereden yapılıyor?
  2. E-okul LGS sınav sonuçları nereden bakılır?
  3. E-okul LGS nasıl girilir?
  4. LGS okul başvuruları ne zaman?
  5. 2020 lise kayıtları ne zaman başlıyor?
  6. Lise Okul Kayıtları Ne Zaman Başlıyor?

LGS okul başvuruları nereden yapılıyor?

2020-2021 eğitim öğretim yılı sonunda sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav başvuru ve uygulama kılavuzu, Bakanlığın "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

E-okul LGS sınav sonuçları nereden bakılır?

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınav sonuçlarını http://sonuc.meb.gov.tr/ adresinden açıklandı. Öğrenciler, istenilen bilgileri girerek LGS sonuçlarını öğrenebilecek.

E-okul LGS nasıl girilir?

E OKULA NASIL GİRİLİR? e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekmektedir.

LGS okul başvuruları ne zaman?

LGS nakil başvuruları, 26 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak, 30 Temmuz 2021 tarihinde sona erecek. İlk nakil başvuru sonuçları, 2 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacak.

2020 lise kayıtları ne zaman başlıyor?

MEB'in yayımladığı genelgeye göre, okulların açılış tarihi 31 Ağustos 2020 tarihi olarak belirlendi. Okulların kapanış tarihi ise 18 Haziran 2021.

Lise Okul Kayıtları Ne Zaman Başlıyor?

LİSE KAYITLARI NE ZAMAN? 20 Ağustos 2021'de yerleştirme sürecinin tamamlanmasının ardından lise kayıt tarihlerinin de başlaması bekleniyor. 26-30 Temmuz arası, yerleştirmeye esas 1. nakil tercih dönemi olacak.