Bizim için şampiyon filmindeki atın adı ne?

İçindekiler:

  1. Bizim için şampiyon filmindeki atın adı ne?
  2. Bold Pilot a hangi jokeyler bindi?
  3. Bold Pilot kaç kez kazandı?
  4. Bold Pilot nerede çekildi?
  5. Bold Pilot filmindeki at kim?
  6. Bold Pilot Öldü mu?

Bizim için şampiyon filmindeki atın adı ne?

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman'ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attır.

Bold Pilot a hangi jokeyler bindi?

Bold Pilot 19 arasında Halis Karataş ile önemli başarılara imza attı. Karataş, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda Bold Pilot ile tanışma hikayesini şöyle anlatıyordu; “Özdemir Atman'ın iki atına binmiştim. 1991'de 'Asya Atçılık Konferansı' için 'en başarılı jokey' olarak beni seçmişlerdi.

Bold Pilot kaç kez kazandı?

Yıllarca sayısız şampiyonluklar kazanan Bold Pilot, katıldığı 30 yarışta 21 defa birinci, 4 defa ikinci, 2 defa üçüncü, 2 defa dördüncü ve 1 defa altıncı olmuştur.

Bold Pilot nerede çekildi?

Bold Pilot'ın diğer bir başarısı da, Halis Karataş ve Begüm Atman'ın bir araya gelmesine vesile olması. BİZİM İÇİN ŞAMPİYON FİLMİ NEREDE ÇEKİLMİŞTİR? Bizim İçin Şampiyon filmi çekimleri İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan Veli Efendi Hipodramı'nda gerçekleştirilmiştir.

Bold Pilot filmindeki at kim?

Filmde Bold Pilot'ı canlandıran 5 attan biri olan 9 yaşındaki Ganesh'in hikayesi de bir o kadar ilgi çekici ve şaşırtıcı. Ganesh, başarılarla dolu bir yarış hayatı olmaması nedeniyle hipodromlarda gönülleri fethedemese de Türkiye'de beyaz perdenin ilk yıldız atı olmayı başardı.

Bold Pilot Öldü mu?

Efsane safkan son kez Gazi Festivali etkinlikleri içerisinde Veliefendi Hipodromu'na getirilerek hayaranları ile biraraya gelmişti. Yarış severler Bold Pilot'ı dakikalarca ayakta alkışlaması o günün unutulmazları arasında yer aldı. Şampiyon, 'te hayata gözlerini yumarak hayranlarını oldukça üzmüştü.