Erkan Güral kimdir?

İçindekiler:

  1. Erkan Güral kimdir?
  2. Kutahya porselen sahibi kimdir?
  3. Hediye Güral Gür kaç yaşında?
  4. Sema Güral Sürmeli Kimdir?

Erkan Güral kimdir?

2009 yılında kurulan İstanbul Genç Girişimciler Derneğinin Kurucu Başkanı olan Güral, akabinde Marmara Genç İşadamları Federasyonu Başkanlığına seçilmiştir. yılında ise Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanlığına seçilen Güral halen bu görevlerini devam ettirmektedir.

Kutahya porselen sahibi kimdir?

KÜTAHYA Porselen'de yüzde 40 ile çoğunluk hissenin sahibi olan Nafi Güral'ın oğlu Erkan Güral ve kardeşleri Sema Güral Sürmeli, Hediye Güral Gür ile Gülden Güral düzenledikleri basın toplantısında kendi yarattıkları markaları NG Kütahya Seramik'i tanıttı.

Hediye Güral Gür kaç yaşında?

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı olan Hediye Güral Gür, iş hayatına atılmasından özel yaşamına ve anneliğe dair bilinmeyenlerini HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özete'e anlattı. Hediye Hanım sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 1976 Kütahya doğumluyum.

Sema Güral Sürmeli Kimdir?

1975 Kütahya doğumludur. 1996 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nü bitirdi. Kütahya, Eskişehir, İstanbul ve Ankara'da çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. ...