Egzoz cezası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Egzoz cezası ne kadar?
  2. Egzozdan araç bağlanır mı?
  3. Akrapovic ne malı?
  4. Her egzoz ceza yer mi?
  5. Egzozla muayeneden geçer mi?
  6. Akrapovic egzoz ne demek?
  7. Akrapovic yasak mi?

Egzoz cezası ne kadar?

Egzoz muayenesi, egzoz gazı emisyonu ölçümü için yaptırılır. Egzoz muayene gecikme cezası 2021 yılı itibariyle 2067 liradır. Bu ceza ilk 15 gün içerisinde ödenecek olursa % ceza indiriminden faydalanılarak 1550,25 Türk lirası olarak ödenebilir.

Egzozdan araç bağlanır mı?

Gürültülü egzoz sisteminden dolayı araç bağlanır mı? Evet, gürültülü egzoz sisteminden ceza alınması durumunda araç, 1.002 TL idari para cezasına ek olarak trafikten men ediliyor. Ceza alan araç çekiciye yükleniyor. Bu süreç polis ekipleri tarafından fotoğraflanarak sisteme yükleniyor.

Akrapovic ne malı?

1990 yılında Sloven Yarışçı Igor Akrapovic tarafından Slovenya'da kurulan Akrapovic, yenilikçi teknolojisi ve etkileyici egzoz tasarımıyla kendi alanında öncü bir marka.

Her egzoz ceza yer mi?

Evet, gürültülü egzoz sisteminden ceza alınması durumunda araç, 1.002 TL idari para cezasına ek olarak trafikten men ediliyor. Ceza alan araç çekiciye yükleniyor. Bu süreç polis ekipleri tarafından fotoğraflanarak sisteme yükleniyor.

Egzozla muayeneden geçer mi?

TÜVTÜRK tarafından izin verilen 43R ve TUV onaylı parçalardı, ancak 2020 yılında çıkan yasaya göre otomobillerin egzozlarında yapılabilecek en ufak değişiklik bile aracın muayeneden kalmasına neden oluyor.

Akrapovic egzoz ne demek?

Akrapoviç egzoz, geçmişte “scorpion“ ismi ile egzoz üreten ancak artık bağlı oldukları firmadan ayrılarak kendi markaları kapsamında egzoz üreten ekiptir. Akrapoviç egzoz aynı zamanda performansı oldukça yükselten, hafif ve kompakt bir tasarıma sahip olan egzoz tipidir. Araç ve sürücü için avantajlar sunar.

Akrapovic yasak mi?

Yasaktır. Zaten gürültüyle milleti rahatsız etmenin lüzmu yok.