Kitapsec iade VAR MI?

İçindekiler:

  1. Kitapsec iade VAR MI?
  2. Faturalandı ne demek?
  3. PTT maskem ne zaman gelir?
  4. PTT kart ne zaman gelir?
  5. PTT kart nerede sorgulama?
  6. PTT ön yüklemeli kart nedir?

Kitapsec iade VAR MI?

Nasıl iade edebilirim: Kitapsec.com'dan vermiş olduğunuz siparişinin iadesi için müşteri temsilcileriyle yapacağınız görüşme sonrasında sizlere aktarılan iade koduyla birlikte ptt kargoya 7 gün içinde teslim edin. Kodu vermeniz yeterlidir. Ayrıca adres belirtmeniz gerekmez.

Faturalandı ne demek?

Faturalandı: Paketi hazırlanan siparişlerin faturası kesilmiştir. Kargo firmasına teslim edilmeyi beklemektedir. Kargoya Verildi: Siparişinizin kargo firmasına teslim edildiğini belirtir. Kargo takip numarası e-posta adresinize otomatik 1 iş günü sonra sabah saatlerinde gelecektir.

PTT maskem ne zaman gelir?

PTT maske siparişi, başvuruların ardından 3 ila 5 gün arasında teslim edileceği tahmin ediliyor. PTT maske sipariş takibi için ise e devlet üzerinden yapılan maske siparişiniz onaylandığına dair bir sipariş onay kodu gelir. Sipariş kodu ile ePTTAVM sitesinden maske siparişi takibi yapabilir.

PTT kart ne zaman gelir?

Başvuru yapıldıktan sonra ise yetkili kişi ve kişiler tarafınızdan PTT hesap aktif hale getirilir. Kart talebinde bulunduğunuz taktirde kartınız 10 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Kart size ulaştırıldıktan sonra ise en yakın şubeye gidilip kartın aktif hale gelmesi için son işlemleri yaptırmanız gerekmektedir.

PTT kart nerede sorgulama?

Hesabınızda bulunan bakiye bilgilerine ALO PTT hattı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama PTT için 444 1 788 numarasını aramanız yeterlidir. Dahili numarayı çevirdiğinizde kart işlemleriniz için önce 1 sonra 2'ye basınız. Bu menüde müşteri numaranız ve telefon şifreniz ile işlem yapabilirsiniz.

PTT ön yüklemeli kart nedir?

PTT ön ödemeli kart, sosyal yardım ödemesi alan hak sahiplerine verilen ön yüklemeli kartlardır. PTT, sosyal yardıma hak kazanan kişilere Ön Yüklemeli Pttkart veriyor. Bu kartlar ile Pttmatiklerden sıra bekleme derdi olmadan işlem yapıla biliniyor. Ayrıca diğer bankaların ATM'lerinden nakit çekilebilir.