Haluk Bilginer babası nereli?

İçindekiler:

  1. Haluk Bilginer babası nereli?
  2. Tamer Karadağlı aslen nereli?
  3. Haluk Bilginer ne ödülü aldı?
  4. Haluk Bilginer neden ödül aldı?
  5. Şahsiyet hangi platformda?
  6. Şahsiyet imdb kaçıncı sırada?
  7. IMDb Puanı kim veriyor?
  8. Şahsiyet kelimesi ne anlama gelir?

Haluk Bilginer babası nereli?

Bilginer, 5 Haziran 1954'te İzmir Seferihisar'da doğdu. Babası sigortacı Tahsin Bey, annesi ev hanımı Bedriye Hanım'dır.

Tamer Karadağlı aslen nereli?

Tamer Karadağlı; 24 Mayıs 1967 tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara'da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır.

Haluk Bilginer ne ödülü aldı?

Haluk Bilginer, hafta içinde ABD dışındaki TV yapımlarına verilen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'Şahsiyet' dizisinde canlandırdığı 'Agah Beyoğlu' karakteriyle 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödül kazandı.

Haluk Bilginer neden ödül aldı?

Türkiye'nin usta aktörlerinden Haluk Bilginer, ilk kez Emy ödülü kazanan Türk oldu. 65 yaşındaki oyuncu ödülünü bir gün oyuncu olmasını umduğu kızı Nazlı Bilginer'e ithaf etti.

Şahsiyet hangi platformda?

PUHU TV'de yayınlanan Şahsiyet dizisi, IMDB'nin kullanıcı oylarıyla belirlenen izlenmesi gereken diziler listesinde ilk 40'a girdi ve bir ödül de Galatasaray Üniversitesi'nden aldı.

Şahsiyet imdb kaçıncı sırada?

Onur Saylak'ın yönettiği, Hakan Günday'ın senaryosunu yazdığı, puhutv'de yayınlanan ve Haluk Bilginer'in canlandırdığı emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu'nun hikayesini anlatan Şahsiyet, IMDb'nin en iyi diziler sıralamasında 8,9 puanla 32'inci sırada yer buldu.

IMDb Puanı kim veriyor?

IMDb, herkese açık bir üyelik sistemine sahip. Ücretli veya ücretsiz olarak üye olunabiliyor. Ücretli üyelerin ayrıcalıkları ve proimdb adlı ayrı bir siteleri de var. Kayıtlı kullanıcılar sitedeki tüm içeriklere 1 ila 10 arasında puan vererek filmin ortalama puanını belirliyor.

Şahsiyet kelimesi ne anlama gelir?

1. Bir kimsenin şahsına ve nefsine âit özelliklerin, rûhî ve mânevî niteliklerin bütünü, kişilik: Görür görmez bana îtimat veren şahsiyetinizde yanılmadığımı ispat etti (Refik H.