Yenilenmiş 12 ay garantili ne demek?

İçindekiler:

  1. Yenilenmiş 12 ay garantili ne demek?
  2. Bir telefonun sıfır olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  3. iPhone tamir görüp görmediği nasıl anlaşılır?
  4. Swap geliri nedir?
  5. Sınırlı garanti ne demek?
  6. Apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek?
  7. Apple'ın sınırlı garantisi kapsamındadır ne demek?
  8. iPhone kulaklık garantisi var mı?
  9. Apple garanti sorgulama nasıl yapılır?
  10. iPhone 7 kulaklık Garantiye girer mi?
  11. Garanti için faturaya gerek var mı?
  12. Faturası olmayan iPhone alınır mı?
  13. Telefon alırken fatura ne işe yarar?
  14. Telefonun ne kadar kullanıldığını öğrenme?
  15. Cihazın çalıntı olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  16. Bu numara kimin adına kayıtlı?

Yenilenmiş 12 ay garantili ne demek?

Yenilenmiş telefonlar 12 ay garanti ile satılmaktadır. Bu süre zarfında, telefon sahibinin hatası olmadan düzgün çalışmaz veya bir sorun ile karşılaşılırsa, satıcı yenilenmiş telefonu değiştirerek yenisini kullanıcıya sunmaktadır.

Bir telefonun sıfır olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Android ve diğer telefonlarda IMEI, telefonun arkasında bulunabilir. Etiket çıkarıldıysa numarayı Ayarlar > Hakkında > Durum kısmında bulabilirsin....Telefonunun IMEI'sini kontrol et.

  1. IMEI'yi görüntülemek için *#06#'yi de arayabilirsin.
  2. IMEI'yi aldıktan sonra Imei.info sitesine gir. ...
  3. Sistem, telefonunun bilgisini doğrular.

iPhone tamir görüp görmediği nasıl anlaşılır?

İphone marka telefonların tamir görüp görmediğini anlamanın bir diğer yolu ise, telefon gövdesinde çizik olmasıdır. Apple gövde de çizik ile piyasaya sürüldüğünü anladığı telefonları toplar refurbished yani yenileme yaparak daha uygun fiyattan satılmak üzere telefon satıcılarına gönderir.

Swap geliri nedir?

Swap kelime anlamı olarak "değiş tokuş etmek, takas etmek, değiştirmek" gibi anlamlara gelmektedir. Swap; İki tarafın belirli bir zaman dilimi içinde bir varlık ya da yükümlülüğe bağlı olan farklı faiz ödemelerini veya döviz cinsini karşılıklı olarak değiştirdikleri bir takas sözleşmesidir diye tanımlanabilmektedir.

Sınırlı garanti ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

Apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek?

TÜKETİCİ KANUNU. Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. Uygun olmayan mallar da dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, Türk tüketici kanunlarında sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

Apple'ın sınırlı garantisi kapsamındadır ne demek?

Sadece Apple Markalı Ürünler İçin. Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı bir üretici garantisidir. ... Kötü kullanım, kaza, üründe yapılan değişiklikler veya malzeme ve işçilik hatası içermeyen diğer sebeplerden kaynaklanan hasarlar garanti kapsamında değildir.

iPhone kulaklık garantisi var mı?

Apple kulaklık garanti kapsamına giriyor mu? Kutu içeriği tümüyle garanti kapsamındadır, kozmetik olarak kulaklık, şarj kablosu ve adaptöründe bir hasar olmadığında garanti kapsamında değiştirmektedir.

Apple garanti sorgulama nasıl yapılır?

Apple cihazınız üzerinden şu adımları izleyin;

  1. Ayarlar bölümüne tıklayın.
  2. Burada yer alan 'Genel' penceresini açın.
  3. Hakkında bölümünü açın.
  4. Bu alanda 'Garanti Süreniz Doluyor' metninin yanında garantinin biriş tarihini görebilirsiniz.

iPhone 7 kulaklık Garantiye girer mi?

iPhone Kulaklık Garanti Kapsamı Bu da akıllara iPhone kulaklıkları garantiye girer mi sorusunu getiriyor. Evet, Apple, iPhone kutu içeriğine dahil etmiş olduğu kulaklıkları garanti kapsamına almaktadır.

Garanti için faturaya gerek var mı?

Fatura Garanti Belgesi Yerine Geçmemektedir. Belirtmek gerekir ki üretici, imalatçı ve ithalatçı ürettiği ya da ithal ettiği mal için mutlaka Garanti Belgesi almak zorundadır.

Faturası olmayan iPhone alınır mı?

iPhone'larda garanti durumunda faturaya gerek yok. Cihaza bağladığında seri numarasından her şeyi görüyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi IMEI vs. kontrol edip doğruysa alabilirsin.

Telefon alırken fatura ne işe yarar?

Bugüne kadar kesinlikle fatura yada garanti belgesi sorulmamıştır. IMEI numarasından direkt işlem yaparlar, fatura sadece onların kayıtlarında ki tarihin senin fatura tarihinle tutmaması durumunda işe yarar.

Telefonun ne kadar kullanıldığını öğrenme?

Uygulamalarda geçirdiğiniz zamanı yönetme

  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Dijital Denge ve ebeveyn denetimleri'ne dokunun.
  3. Grafik, bugünkü telefon kullanımınızı gösterir. Daha fazla bilgi için grafiğe dokunun. ...
  4. Daha fazla bilgi almak veya uygulama ayarlarını değiştirmek için listelenen bir uygulamaya dokunun.

Cihazın çalıntı olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz. Lütfen 15 haneli IMEI Numarasını giriniz!

Bu numara kimin adına kayıtlı?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.