Emekli maaşım ne kadar öğrenmek istiyorum?

İçindekiler:

  1. Emekli maaşım ne kadar öğrenmek istiyorum?
  2. Emekli maaşımı nasıl öğrenirim?
  3. E-devlet maaş sorgulama nasıl yapılır?
  4. Emeklilik maaşım ne zaman yatar?
  5. Emekli 2021 Ocak zammı ne kadar?
  6. Emekli maaşları erken yatıyor mu?
  7. 2021 Ocak zammı ne kadar olur?
  8. 2021 Memur enflasyon farkı ne kadar olur?
  9. Ocak ayında memura ne kadar zam gelecek?

Emekli maaşım ne kadar öğrenmek istiyorum?

http://e.sgk.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra sayfada 'vatandaş' sekmesine tıklamalısınız. Açılan sayfada "Emekli Aylığı ve İkramiye Hesaplama" kısmını bularak hangi sigorta koluna bağlı çalışıyorsanız ilgili ekrandan sorgulama yapabilirsiniz.

Emekli maaşımı nasıl öğrenirim?

– Eğer e-Devlet şifreniz yoksa size en yakın PTT şubesinden temin edebilirsiniz. – Kimlik doğrulaması yaptıktan sonra yenide otomatik olarak emekli maaşı sorulama sayfasına yönlendirileceksiniz. – Primleriniz 4A yani SSK üzerinden ödeniyorsa bu sayfada emekli maaşınızı sorgulayabilirsiniz.

E-devlet maaş sorgulama nasıl yapılır?

E-BORDRO SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? Öncelikle www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama linki üzerinden sisteme giriş yapmanız gerekir. E-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra E-Bordro sorgulama sayfası üzerinden ilk adım olarak 'Yıl Seçiniz' butonunu kullanarak görüntülemek istediğiniz yılı seçin.

Emeklilik maaşım ne zaman yatar?

İşte detaylar… EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATAR? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, zamlı temmuz aylıklarının, SSK emeklileri için 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur emeklileri için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını ifade etti.

Emekli 2021 Ocak zammı ne kadar?

Enflasyon rakamlarının açıklanması sonrası SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin alacağı zam belli oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri 2021 yılında maaşlarını 8,37 zamlı alacak.

Emekli maaşları erken yatıyor mu?

Ödeme günleri kısıtlama sürecine denk gelen memur emeklisinin maaşları daha erken yatacak. ... Bu kapsamda aylıklarını her ayın 1'inde alanlara bugün, 2 ve 3'ünde alanlara yarın ödeme yapılacak. Ayın 4 ve 5'inde alanlar ise kendi ödeme günlerinde aylıklarını alabilecek."

2021 Ocak zammı ne kadar olur?

Emeklilerin 2021 zam oranı bugün belli oldu SSK ve Bağ-Kur emeklileri Ocak ayında maaşlarını yüzde 8,37 zamlı alacak.

2021 Memur enflasyon farkı ne kadar olur?

Memurlar, 2020'nin ilk altı ayında yüzde 1,75, ikinci altı ayında da yüzde 4,36 enflasyon farkı almıştı. Toplu sözleşme gereğince memurlar ve memur emeklileri, 2021 yılının ilk altı ayı için yüzde 3 zam aldı. Ocak ayı enflasyonu yüzde 1,68, şubat ayında yüzde 0,91, mart ayında da yüzde 1,08 olarak açıklandı.

Ocak ayında memura ne kadar zam gelecek?

Toplu sözleşme gereği memur ve memur emeklilerinin Ocak maaşlarına yüzde 3 zam olacak. Ayrıca 2020'nin ikinci yarısındaki enflasyonun yüzde 4'ü aşan kısmı kadar fark yansıtılacak. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak.