Şahsiyet sonunda ne oldu?

İçindekiler:

  1. Şahsiyet sonunda ne oldu?
  2. Puhu TV neden takılıyor?
  3. Şahsiyet ailecek izlenir mi?
  4. Şahsiyet ne anlatıyor?
  5. Şahsiyet kaç ülkede?

Şahsiyet sonunda ne oldu?

Olaylar çözüldükçe Reyhan'ı hatırlamaya başlayan Nevra, sonunda Cemil'in (Hüseyin Avni Danyal) tecavüzüne uğradığını ve hayatının bu gizli travmayla geçtiğini fark etti. Agah, finalde Cemil'i öldürmek için ikna etmeye çalıştığı Nevra'nın ”Ben bunun için polis olmadım” demesi üzerine, ”Hayır sen bunun için polis oldun.

Puhu TV neden takılıyor?

Puhu TV donma takılma sorunu çözümü Wifi bağlantınızın var olduğuna ya da kesintisiz çalıştığına emin olun. Olamıyorsanız birde veriden girmeyi deneyin. İnternetin yani modemin tekrar başlatılmasını sağlayın. Diğer platformlar üzerinden deneyin belki sorun cihazdadır.

Şahsiyet ailecek izlenir mi?

Masum, Şahsiyet, How I met your mother, Dark ve son olarak Stranger Things. Bunlar ailecek izlenecek diziler mi bilmiyorum ama fazla cinsellik yok ve sürükleyici buldum ben şahsen. Şahsiyet dışındakilerin hepsi Netflix'te var. Şahsiyeti Puhutv'den izleyebilirsiniz.

Şahsiyet ne anlatıyor?

Emekli bir adliye memuru olan Agah Beyoğlu, İstanbul'un en hareketli ve en kalabalık semti olan Beyoğlu'nda yalnız ve mütevazi bir hayat sürmektedir. Eşi de yıllar önce vefat etmiş olan Agah beyin kızı yurt dışında okumaktadır.

Şahsiyet kaç ülkede?

Şahsiyet (dizi)
Şahsiyet
ÜlkeTürkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı1
Bölüm sayısı12