Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?
  2. Engelli konut kredisi ne kadar?
  3. Devlet emeklilere faizsiz kredi veriyor mu?
  4. Ziraat Bankası Toki Sosyal Konut kredisi kimler alabilir?

Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?

Hiçbir ek maliyetin bulunmadığı faizsiz kredi imkanında başvurular devam ediyor. Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamaya göre, 2020 Eylül'de hayata geçirilen söz konusu projeye, bugüne kadar 32 valilik protokol imzalayarak katıldı. Hazırlıkları tamamlanan 14 ilde ise verilen kredi destekleri kullandırılmaya başlandı.

Engelli konut kredisi ne kadar?

Bankanın engelli konut kredisi için verdiği faiz oranı %1,68 olarak belirlenmiştir. Alınacak kredinin miktarı, engelli maaşının miktarına göre belirlenir. Bankaya verilecek sağlık kurulu raporunun üzerinde engel oranının net bir şekilde görülüyor olması gerekir.

Devlet emeklilere faizsiz kredi veriyor mu?

PTT, Ziraat bankası ve Vakıfbank başta olmak üzere SGK, BAĞ-KUR yada emekli sandığından veyahut ta malulen emekli olanlar için 2021 yılında düzenlemiş olduğu kampanyalarla maaşlarının 10 katına kadar faizsiz kredi imkanı sunmaktadır.

Ziraat Bankası Toki Sosyal Konut kredisi kimler alabilir?

Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 6.500 TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 6.500 TL olması gerekmektedir.)