Yurtiçi Kargo 1 Mayısta çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo 1 Mayısta çalışıyor mu?
  2. Yurtiçi Kargo Arefe günü çalışıyor mu?
  3. Tam kapanmada kargolar çalışıyor mu?
  4. UPS kargo Arefe günü açık mı?
  5. Arefe günü kargolar çalışır mı?
  6. Yurtiçi Kargo Hafta Sonu çalışır mı?
  7. Yasakta kargo şubeleri açık mı?
  8. Bayramda Kargo dağıtımı olacak mı?

Yurtiçi Kargo 1 Mayısta çalışıyor mu?

İşte, kargolardan alınan o bilgiler; Yurtiçi Kargo açıklaması: 1 Mayıs Çarşamba günü birimler kapalı olacaktır. ... MNG Kargo açıklaması: MNG Kargo: 1 Mayıs Çarşamba günü MNG kargo da resmi tatil nedeniyle kapalı olacak. Sürat Kargo: Resmi tatil olması dolayısıyla 1 Mayıs Çarşamba günü şubeler hizmet vermeyecek.

Yurtiçi Kargo Arefe günü çalışıyor mu?

Arefe günü yarım gün olduğu için PTT yarım gün çalışacak. Dolayısıyla arefe günü tam gün çalışan kişiler, yarım günlük mesai ücreti alma hakkına sahiptir. Arefe günü yarım gün olması sebebiyle kargo şirketleri de yarım gün çalışıyor ancak bazı kargo firmaları tam gün de çalışabiliyor.

Tam kapanmada kargolar çalışıyor mu?

Kargolar kapanma kararlarından muaf olacak. Kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, UPS kargo, PTT Kargo, Aras Kargo gibi kargo şirketleri kapanma döneminde açık olacak.

UPS kargo Arefe günü açık mı?

UPS KARGO arefe gününde ise yarım gün hizmet vermektedir.

Arefe günü kargolar çalışır mı?

Kargolar bayram öncesi yoğunluk yaşarken vatandaşlar arefe günü kargoların açık olup olmadığını merak ediyor. Kargoların bir bölümü arefe günü normal mesai yaparken, bir bölümü ise yarım gün müşterilerine hizmet verecek.

Yurtiçi Kargo Hafta Sonu çalışır mı?

Yurtiçi Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor.

Yasakta kargo şubeleri açık mı?

Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

Bayramda Kargo dağıtımı olacak mı?

Kargo firmaları, Kurban Bayramı arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında hizmet verecekler. Bayram tatilinin ardından yani 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kargo şirketlerinin gönderi dağıtım devam edecek. Ancak ertesi gün hafta sonu tatili olduğu için kargolar yine çalışmayacak.