Kenan Şeranoğlu hapiste mi?

İçindekiler:

  1. Kenan Şeranoğlu hapiste mi?
  2. Kenan Şeranoğlu kim?
  3. Titan zinciri yasal mı?
  4. Titan ingilizce ne demek?

Kenan Şeranoğlu hapiste mi?

"Titan Saadet Zinciri" vasıtasıyla binlerce kişiden 70 milyon mark toplayan Kenan Şeranoğlu, 10 yıllık hapis hayatından sonra 70 kilo birden verdi. 'Titan Saadet Zinciri'nin kurucusu Kenan Şeranoğlu, 10 yıl hapis yatıp çıktıktan sonra eski günlerine dönmeye çalışıyor.

Kenan Şeranoğlu kim?

Kenan Şeranoğlu 50 yaşında. ... Organizasyon ilk olarak 1997 yılında, Titan Saadet Zinciri'nin yöneticisi Kenan Şeranoğlu'nun 31. yaş günü dolayısıyla İzmir Hilton Oteli'nde verdiği partinin ardından, Şeranoğlu'nun medya imajı, gösterişli yaşam tarzı ve aşırı lüks harcamalarıyla nedeniyle Türk medyasında yer almıştır.

Titan zinciri yasal mı?

Türkiye'de Titan saadet zinciri isimli bir piramit sistemi kurulmuştur. Bu sistem üyelerinin şikayeti üzerine devlet tarafından tamamen yasaklanmıştır. 1998'de Titan Saadet Zinciri'ni kuran kişi Kenan Şeranoğlu ve Ahmet Hakan Baz tutuklanarak hapis cezasına çarptırılmış ve 2008 yılında serbest bırakılmıştır.

Titan ingilizce ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri Mitoloji Titan, dev. muazzam gücü/kuvveti/kabiliyeti olan kimse. a Titan of industry: büyük sanayici. Saturn gezegeninin en büyük uydusu.