Smoothie nasil bir içecek?

İçindekiler:

  1. Smoothie nasil bir içecek?
  2. Smoothie ye ne konur?
  3. Hindistan cevizi yağı zayıflamak için nasıl tüketilir?
  4. Bowl nasıl hazırlanır?
  5. Smoothie buzlukta saklanır mı?

Smoothie nasil bir içecek?

Smoothie nedir? Meyve ve sebzelerin yoğurt, keten tohumu, yulaf gibi besleyici birçok besin maddesi ile blender'dan geçirilerek hazırlandığı sağlıklı ve soğuk içecektir. Son derece besleyici ve lezzetli olan bu içeceği meyve suyundan ayıran şey, daha yoğun kıvamda olması.

Smoothie ye ne konur?

Besin değerini taze sebze-meyvelerden alan bu karışımlar, kıvamını inek, soya, badem sütü gibi sıvılardan, yoğunluğunu yoğurt, badem ezmesi, kuru yemiş, yulaf ezmesi, tohum gibi katı gıdalardan, lezzet ve gücünü arzuya göre protein tozu, bal, vanilya, keten tohumu, nane gibi destekçilerden alıyor.

Hindistan cevizi yağı zayıflamak için nasıl tüketilir?

- İçerisine bir miktar Hindistan cevizi yağı eklenmelidir. - Aynı zamanda üzerine sıcak su ekleyin. - Hindistan cevizi yağı sıcak süt içerisinde hızlı bir şekilde eriyecektir. - Akşam yemeğinden sonra ya da ikindi vakitlerinde güvenli şekilde tüketilebilir.

Bowl nasıl hazırlanır?

Smoothie Bowl Yapımı
  1. Muzu soyun ve küçük parçalara ayırn.
  2. Dilimlediğiniz muzu, ananası, yoğurdu, yulafı ve balı blendere alın. Pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar orta ayarda karıştırın.
  3. Karışımı cam ya da porselen bir kaseye alın. Üzerine dilimlediğiniz şeftali ve böğürtlenleri ekleyerek servis edin.

Smoothie buzlukta saklanır mı?

Genel olarak süt ya da yoğurdun içerisine taze meyveler ve muz eklenmesi ile yapılan içecek yulafla birlikte fazla doyurucu oluyor. Bu smoothieleri her sabah yapmak zor geliyorsa; haftalık yapıp minik kavanozlarda buzlukta saklayabilirsiniz.